Kokaintúladagolásra tényleg jó az adrenalin?
A kokaintúladagolásban szívritmuszavar miatt vesztik legtöbben életüket, én inkább a defibrillátorban bíznék ilyen esetekben. Azt lehet használni a használati útmutatás után avatatlan kezeknek is, az adrenalint meg bízd a mentősökre.
Bár ilyen esetben a szerencsétlen szívnek lehet nem tesz túl jót az adrenalin, ami fokozza az összehúzódások sebességét és erejét.
- Ne szarakodj már, add be neki.
- OK, te addig, vedd le a polóját és keresd meg a szívét.
- Pontosan kell?
- Naná, hogy pontosan, ***** meg. Szívinjekciónál pontosan kell.
- Nem tudom, hogy pontosan hol van.
- Azt hiszem, valahol itt lehet. Ez az.
- Rendben, akkor kellene nekem egy vastag filctoll. Van itthon?
- Micsoda?
- Egy vastag filctoll. Fekete vagy akármilyen.
- Egy jelölőtoll!
- Kész vagy már?
- OK, OK. OK. Azt hiszem kész.
- Siess. Mondom mit csinálj.
- Te adod be neki.
- Nem, te adod be neki.
- Én nem adom be. Még soha nem csináltam.
- Én sem csináltam, ***** meg! És most sem fogom! Te hoztad ide, te adod be neki. Majd ha én viszek hozzád egy túllőtt p*csát, akkor annak én adom be.
- Add ide! Te meg ezt add ide. Rendben, mondd mit csináljak
- OK, az adrenalin injekciót egyenesen a szívbe kell adni. De itt van a mellcsont...amit át kell szúrni. Erősen kell beszúrni, mintha le akarnád döfni.
- Háromszor kell beéeszúrni?
- Dehogy bmeg, dehogy háromszor! Elég csak egyszer de elég erősen kell ahhoz, hogy átszúrd a mellkasát a szívéig. Ha bent van a tű, megnyomod fecskendőt.
- Rendben. És mi fog történni?
- Arra én is kíváncsi leszek.
- Ne szórakozz már, ***** meg! Nem akarom megölni!
Ponyvaregény... :-)
Na igen ott pont az volt a probléma, hogy a csaj azt hitte, hogy kokaint szippant, mikozben heroin volt.
orvostudomány
azthittem az kokain volt abban a filmben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!