Az EFX hologrammos karkötőknek szerintetek van valami hatása?
Figyelt kérdés
beszéltem egy fizikus ismerősömmel, aki holográfiával foglalkozik és azt mondta, hogy pofátlan átverés az egész. Ha ezek tényleg csalók, nem lehet valahogy leállítani őket?
Ha valaki ilyen módon átveri az embereket az nem számít bűncselekménynek?
2010. dec. 18. 00:48
1/3 anonim válasza:
Ez jogilag a zavarosban való halászás esete, sokkal nagyobb a haszon, mint a várható büntetés, ráadásul ezek többnyire külföldre bejegyzett cégek, amiket utól sem lehet érni, és nem is a magyar jog vonatkozik rájuk. Egyébként igen, átverés az egész.
2/3 anonim válasza:
Hú, de felidegeltem magam!:) Egyre több ilyen hülyeség van a piacon, és engem az őrületbe kerget, hogy minden napra kerül egy barom, aki magyarázza nekem a frankót, hogy ez meg az tényleg működik.
És hülyének néz, ha nem hiszem el neki ott rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!