A Szózat elemzésébe kéne segíteni?
Figyelt kérdés
Az hogy feladták házinak hogy elemezzük a Szózatot de én nem tudom.Úgy kéne hogy 1-2 versszak miről szól, aztán a 3-4-5, 6-7, 8-9-10, 11-12-13-14.2010. nov. 9. 18:54
1/5 anonim válasza:
Mikorra kéne? Elemzem neked, csak mondd meg, mikorra kell!
2/5 A kérdező kommentje:
Hát holnap utánra
2010. nov. 9. 21:03
4/5 anonim válasza:
Segítek Neked! Gondolkozz! Minek kell a diszkóba járni? Mi a lényege? Mit ad neked? Mit tesz hozzá a Magyarságodhoz? Ha kihagynád mennyivel lennél több, vagy kevesebb? Miért dohányoznak a tinik? Miért dugnak? Arról sem tudnak semmit! Na ebből el tudsz indulni.
Mit akart vele kifejezni aki megírta? Kinek, kiknek írta? Milyen korszakban? Mik voltak akkoriban az eszmék, gondok, bajok? Miben segítette ez az akkori népet?
Azért a hozzáállásod sem semmi...Bezzeg szórakozásra meg hülyeségekre van erőd és időd? Ezek a hüle tanárok!!!Ilyenekkel terhelnek benneteket?!
5/5 A kérdező kommentje:
Áh nem már megcsináltam az elemzést megmagyaráztam a saját szavaimmal. De nem tudom hogy jó lesz-e, remélem...
2010. nov. 12. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!