Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan kell értelmezni ezt a...

Hogyan kell értelmezni ezt a műszaki rajzokon?

Figyelt kérdés

[link]

Ezeket a jeleket hol használjuk?

Hogy kell értelmezni mit mutat meg?

ma 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen eredetű a rajz? Európai (Német, Angol, Francia), vagy egészen Amerikából érkezett. Mert az amerikaiak szeretnek egy csomó mindent másképpen ábrázolni, mint mi.
ma 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
legyen európai de ha az amerikai értelmezést is tudod azt is szvesen fogadom mert állásinterjún voltam és öszinte leszek nem találkoztam ezekkel a jelekkel még.
ma 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Amerikában: [link]
ma 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:

oké az angolom nem a legjobb de ha üres és pontra vonatkozik akkor egy ponton van de mit jelent az A2?

ha vonalra mutat akkor valamilyen tengelyre

ha átmérő jel van akkor sugárra

Viszont a betü és szám még nem tiszta.

Ezek bázisokat jelölnek?

ma 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hivatkozási objektumokat jelölnek. Ha vonalra mutat vonalat, ha körre akkor kört. És ezekkel lehet azonosítani az összetartozó dolgokat.
ma 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:

még mindig nem értem.

Az általad adott linken van egy b1 ami tengelyre mutat és b1 ami pontra azt hogy kell értelmezni?

ma 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt van egy talán érthetőbb cikk:

[link]

ma 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!