2/9 A kérdező kommentje:
Igen, annak szeretném megtudni a permeabilitását.
okt. 11. 15:27
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Nagyjából néhány ezer. Mi célból kell ezt tudnod?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy indukcióval kapcsolatos feladatban találkoztam vele, de sajnos ott nem említették, hogy az acélnak melyik változata az. Először a Wikipédiával próbálkoztam, de ott azt írták, hogy 300 és 5000 között van, és nem tudtam eldönteni, hogy ilyenkor melyik számértékkel kell számolni.
okt. 11. 22:38
7/9 anonim válasza:
Aki lepontozta a #4 (16:51) válaszomat, az egy kretén, aki nem érti a téma lényegét!
Egy akármilyen vas permeabilitását nem lehet egy pontos számértékkel megadni, mert azt egy görbe jellemzi - leginkább a mágnesezettségi állapot függvényében. Ráadásul még függ a hőmérséklettől, mechanikai feszültségtől, a megmunkálás módjától, stb. - tehát itt csak a nagyságrendre lehet tippelni!
8/9 anonim válasza:
4 és 7
Teljesen igazad van, ennyiből nem lehet csak egy durva közelítő értéket megadni, meg egy adott anyagnál is több mindentől függ.
9/9 anonim válasza:
Tipik az a feladat, ami a bátoraknak való, akik csak leírják, ami eszükbe jut. Esetleg az okosaknak, akik meglátják wikin a széles tartományt, kiszámolják a két szélsőértékkel, és leírják megoldásnak, hogy uszkve fél kötőjel háromszáz üveg sört kell meginni a buliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!