Fel lehet használni étkezési célra a fülfájás ellen (használt) felmelegített és bebugyolált sót?
1. A genny nem párolog, esetleg annak a víztartalma.
2. A kősó általában nem porózus agyag. Az esetleges felületi szennyeződést leöblíted és használhatod étkezési célra.
Ha valami büdös, akkor az káros - logika.
Valamelyest hozzáértő válaszokat várok.
1. Ha már valaki hozzáértésről papol, akkor azt is megmagyarázhatná, hogy mi köze van egy sótömbnek egy gennyes fül gyógyításához. Szerintem visszapofázás és oktalan lepontozás helyett igazolj át az ezotéria rovatba!
2. Minden normális és elemi iskolát becsülettel kijárt ember leöblítené azt a szutykossá lett nyalósó-tömböt, megszárítaná, utána arra használná, amire csak akarná.
3. A még racionálisabb és/vagy önerőből sikerrel leérettségizett embereknek annyi esze is lenne, hogy filléres apróra átkristályosított étkezési sót használnák étkezési és konyhai célokra - a sótömböt meg megtartanák szobadísznek vagy felhasználnák nyalósónak.
Kérdező 5:
Vannak sajtok is ami büdösek stb mégsem károsak, de értem mire célzol. Hozzáértő válaszokat kaptál eddig is.
Semmi baja annak a sónak, de hogy megnyugodjál,
hevítsd föl megint kb 70-90 C-ra és használhatod étkezési célra hidegen,
de ha főzöl, ez megtörténik amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!