Hogyan működhet Egely varázspálcája?
Ezt az áramkört még valamikor én tettem közzé:
Amiről nem is gondoltam hogy ilyen kapós lesz, mert először ketten összevesztek rajt a szabadalmi hivatal előtt azon, hogy ki lopta el előbb. Majd amint látom, már Egely is ezt mutogatja.
George Egely's Magic Wand
Egyik videója:
Conference Presentation - Dr George Egely (long version)
https://www.youtube.com/watch?v=7K14cCxfCsk
Eddig a fent belinkelt képen olvasható működési magyarázatra jöttem rá. Vagyis például kétszeres áram az négyszeres energiát jelent.
A kisülési ívvel többféle más módszerrel is lehet áramot összegezni, sokszorozni. Nem szerepel köztük a fúzió. De azokat inkább nem teszem közzé, mert amint látható, már legalább hárman várják, hogy mások munkájából meggazdagodjanak.
A kérdésem az lenne, hogy az Egely által említett "katolikus fúzijóval" is lehet többlet villamos energiát előállítani?
A kisüléseket tényleg kíséri nukleáris reakció. De úgy tudtam hogy az inkább csak nem kívánatos jelenség a katódpusztulás elkerülése érdekében.
Nincs ebben semmi különös, pláne nem fúzió, nukleáris reakció.
Arról lehet szó, hogy a nagyfeszültségű tápegység hiába ad le nagy feszültséget, de a nagy belső ellenállása miatt kevés áram folyik ki rajta keresztül, így a lámpát nem villantja fel.
Viszont a kondenzátort szépen lassan feltölti, majd amikor feltöltődött, a szikraközön - aminek eléri az átütési feszültségét - keresztül kisül és a lámpa felvillan. Mivel a kondenzátor kapacitása kicsi (pF!), így nem tárol el nagy energiát, nem teszi tönkre az izzólámpát.
Egely egy pszichopata szélhámos. Művelt körökben az ingerküszöböt sem érik fel a gyerekes hazudozásai.
Gagyi kísérleteket laikusok számára bárki képes tévesen interpretálni, de egy normális észjárású és szakmailag rátermett ember soha nem nézetné le magát ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!