A mágneses műszempilla milyen mágnes?
Itt olvasgatok a gyk-n a tudományok kategóriában, erre szemem elé ugrik a következő reklám egy csinos hölgyel, aki mágneses műszempillát reklámoz.
Hogy működik ez, olyan, mint a hűtőmágnes? Vagy két mágnes közé kell a szempillákat dugni, majd összetapasztani a mágneseket?
A reklámból nekem az jön le, hogy ferromágneses anyaggal töltött festéket kensz fel a szemhéjad peremére, és erős permanens mágnessel ellátott szempillaprotézist raksz fel rá.
P.S.
A hölgy tényleg csinos és fiatal, de a száját kinyitva nekem "túl egyszerűnek" tűnik!
:-)
Egy nőnek miért kéne ilyesmire időt pazarolnia, ha van egy függőleges testnyílásuk?
Ja persze - már tudom - a toronyszoba bútorozottsága sokaknál sajnos az átadás után eléggé silány!
:)
Bár, egy kicsit vulgáris a meglátásod, mégis lényegre tapintó!
Ismerek egy-két igen gazdag és befolyásos hölgyet, de ők nem aggatnak magukra ilyeneket, mert tudják, hogy egyrészt, a kevesebb néha sokkal több, másrészt, egy szép nő nem mindig intelligens, de egy intelligens nő mindig szép!
Teljesen egyetértek. Szerintem sikerült mélyen kitárgyalni ezt az "Alkalmazott tudományok"-os problémát!
:-D
Micsoda kellemes meglepetés, hogy hölgyek is kommentelnek itt!
"Csinos hölgyként elárulom hogy senki nem használja mert a gyakorlatban használhatatlan :D"
Meg aztán inkább nevetségessé teszi a viselőjét, mint csinossá. Főleg, ha egyik-másik elmozdul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!