Melyik könyvekben lehet olvasni a transzformátoroknál fellépő mágnesezési (bekapcsolási) áramlökésről?
Figyelt kérdés
Egy már van: Villamosenergia-rendszerek III. (Geszti Pál Ottó, 1986., 128. oldal).#mágnesezési áramlökés #bekapcsolási áramlökés
2023. máj. 16. 16:00
1/13 anonim válasza:
Minek kell egynél több könyv, ha egyben már le van írva a lényege ennek a magától értetődő jelenségnek?
2/13 anonim válasza:
Gárdonyi Géza: a láthatatlan ember
4/13 anonim válasza:
Liska József: Villamosgépek, I. Transzformátorok, vagy más egyetemi főiskolai jegyzetek, bár ezek beszerzése nehéz feladat. Itt is olvashatsz róla:
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. máj. 17. 12:40
6/13 anonim válasza:
Mindig érdemes más szerzők műveit is olvasni, mert általában valamit adnak a témához, amit más könyvekben hiába keres az ember.
Szemerey: Transzformátorok üzeme
Karsai: Nagytranszformátorok
Retter: Villamosenergiaátalakítók
Benedikt: Transzformátorok és fojtótekercsek - BME jegyzet
Barabás: Villamos Gépek 2. - Kandó jegyzet
Ha a hatból (Liskát is beleértve) valamelyik érdekelne, írjál magánban egy email címet, pdf-ben el tudom küldeni.
7/13 anonim válasza:
..."írjál magánban egy email címet"...
8/13 A kérdező kommentje:
Írtam.
2023. máj. 18. 15:40
9/13 anonim válasza:
11:51-kor? Én meg elküldtem 14:08-kor. Azt nem látom, hogy letöltötte volna valaki...
10/13 anonim válasza:
Igen, jó emailcímre írtam mindkettőt (azaz ha jó volt leírva, én nem változtattam), és wetransferrel küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!