Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Vállalatgazdaságtanban mi az...

Vállalatgazdaságtanban mi az állandó költség képlete?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hogyan tudom kiszámolni az állandó költséget. Nem az átlagos állandó költséget, hanem a sima állandó költséget - nálunk TKá a jele. A feladatban, amilyen a zh-ban is lesz, csak Ráfordítás (R) és Hozam (H) van megadva, ezekből kell kiszámolni marginális hozamot, átlaghozamot, elaszticitást, változó költséget, állandó költséget, teljes költséget, blablabla, mindent ki tudok számolni, csak az állandó költséget nem és értelemszerűen ugye, azokat, amiket ezzel kell számolni. Lehet, hogy most mindenki le fog oltani hogy ez milyen könnyű, de majd vki írja is már le, legyen szíves, mert szerintem megint nem látom a fától az erdőt. Előre is köszi.
2010. okt. 5. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljes koltseg=allando + valtozo koltseg

Ebbol szamold ki. En anno ennyit tanultam csak:)

2010. okt. 5. 18:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Ennél sajnos bonyolultabb az élet. A teljes költség nincs megadva. Ennyire hülye azért nem vagyok, hogy ha az meglenne, ide írnék be :) azért kösz...
2010. okt. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!