Általában a belsö kupak zár rá a dobozra, elvileg légmentesen. A külsö lötyögö rész a belsö elforgatására van rajta.
2022. dec. 12. 14:50
2/7 anonim válasza:
A lötyögőt erősen rá kell szorítani az üveget lezárő belső kupakra, hogy le lehessen tekerni. Ez a gyerekzár lényege, mert a kölök nem tud akkorát szorítani.
2022. dec. 12. 19:59
3/7 anonim válasza:
A gyerekzáras dolog nem arról szól, hogy valami milyen minőségben tömít - hanem arról, hogy kettős (nyomó + csavaró) mozdulattal lehet csak nyitni az edénykupakot, aktiválni egy berendezést, stb..
2022. dec. 13. 04:21
4/7 anonim válasza:
Percekig szoktam szenvedni ezekkel a szarokkal, aztán ugyis eltörik, és keresni kell hozzá egy sima kupakot.
2022. dec. 13. 16:59
5/7 anonim válasza:
A gyerekzárnak nem kell légmentesen zárni. Az csak egy biztonsági berendezés, hogy egy kisgyerek ne tudja letekerni a kupakot. A kupak zárjon légmentesen. A gyerekzár direkt lötyög rajta, hogy lehessen szabadon tekergetni a hozzánemértő kisdedeknek...
2022. dec. 13. 23:09
6/7 anonim válasza:
A gyerekzáras kupakot én egy egységként értelmezem.
A gyerekzáras kupak újkori történelmünk rémisztő torzszülöttje. Nagyon magas selejtszázalékkal készül, sok nem zár rendesen.
Nemcsak gyógyszeres, hanem vegyszeres, hígítós palackokon is ilyen van.
a gyereknek nem is kell kinyitnia az üveget, elég feldönteni, máris szivárog a vegyszer.
2022. dec. 14. 00:04
7/7 anonim válasza:
Sajnos van abban valami, amit a 6-os írt. Közhelyes, hogy egy nagycsoportos óvodás gyerek sokkal hamarabb kinyitja a gyerekzárat, mint egy eldurvult személyiségű felnőtt!
(A 40-es években járó mérnöki diplomával rendelkező, de időközben alkoholistává lett apámnak is én szoktam kinyitni az ilyen palackokat.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!