Hogy kell tömítőzsinórt választani?
1. Ha U-alakú meder van neki, hol szélesebb mint magasabb, hol magasabb, mint szélesebb, akkor hol milyen vastag zsinór kell?
2. Lágy, vagy kemény? Mi a különbség, melyik mire jobb?
Víz gáz fűtés boltban tudnak segíteni.
Sőt maga a termék is tesz egy ajánlást arról, higy mihez jó, és hogy hogyan kell használni. Mármint rá van írva a dobozára.
2#
Nem dolgozok ilyen helyen, és nem is hordok minden nap a zsebemben tömítőzsinórt.
De gongoltam nem csak elmélkedsz a tömítözsinórokról, hanem esetleg el is akarsz menni egy boltba.
A kérdező egy okádék provokátor!
Feltesz egy abszurd kérdést a nemtudommilyen készülék, nemtudommilyen medrébe, nemtudommilyen anyaggal, nemtudommilyen hőmérsékleten és nyomáson tömítésének témájában - és még pofátlankodik, hogy az a hülye, aki megmondja neki, hogy érdeklődjön a kérdéses (számunkra ismeretlen, eltitkolt) technológiához pótalkatrészt áruló szakkereskedésben!
"De tényleg, hogy én vagyok leszólva, hogy mit képzelek magamról, hogy megkérdezek valamit,"
Nem. Azért vagy leszólva mert arrogáns vagy és bunkó.
Úgy látszik, anyád nem tanított meg viselkedni, sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!