Lehet még jelentkezni Alon Musk vagy az Európai űrügynökség űrhajós programjaiba, mint önkéntes űrhajós?
Ha valamelyik űrprogramba még lehet jelentkezni érdemes feltűntetni a jelentkezésnél, hogy mindenféle űrutazásos program érdekel?
Akár naprendszeren kívüli is?
Nem vesznek föl magyarországról.
Ez a gazdagok dolga, csak ők tudnak jelentkezni.
Alon Musk ha jól tudom 10-15 ezer jelentkezőt keresett.
de lehet rosszul emlékszem.
Elon, nem Alon.
Amúgy én semmit se találtam erről a 15.000 önkéntesről. Van neki valami Mars-programja, ahová önkénteseket toboroz, csak odaúttal, ott éléssel, nem tudom ez mennyire vicc vagy mennyire komoly tőle, szerintem inkább előbbi. Mire ott lakások lesznek addigra a jelenlegi önkéntesek már mind rég alulról fogják szagolni az ibolyát Elonnal együtt.
Egy igazi űrprogramba komoly jelentkezőket várnak. Nyelvtudás, stabil természettudományos háttér, maximális egészség, sportos életmód, műszaki affinitás, pszichológiai alkalmasság stb stb stb.
Szerinted beférsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!