10-15 év, és a Tv és számítógépek képernyői-monitorjai olyan vékonyak lesznek, mint egy papírlap?
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 19:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
3/8 anonim válasza:
Maga a képernyő ma is elég vékony, de védened kell mechanikus behatásoktól és merevséget kell neki adni. Plusz egy számítógépet is be szokás ma már építeni a hátuljába.
Hiába fólia vékonyságú mondjuk egy képernyő, valaminek tartania is kell.
4/8 anonim válasza:
#3 ..Illetve túl drága lenne, egyelőre jóval olcsóbb a hagyományos elektronika a meghajtásához. A vevők többsége inkább választja a pár centis vastagságot, mint hogy tízszer annyiba kerüljön. Úgyhogy nem az a kérdés, hogy mikor lesz olyan, hanem mikor lesz elég olcsó a sorozatgyártása.
5/8 anonim válasza:
Már most is vannak. Sőt! 10 évvel ezelőtt láttam ilyen fóliát(!). Reklám célra. A Margit körúton volt egy üzlet, ahol ezzel kereskedtek.
6/8 anonim válasza:
5–ös vagyok.
Nem értek hozzá, de olyan volt, hogy a “képernyő fóliát fölapplikálták a kirakatüvegre, és azon nyomták a reklámot.
7/8 anonim válasza:
Már ha egyáltalán lesz még monitor.
Vagy áttérnek a lézeres hologramos kivetítésre.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem lesz hologramos kivetítőm, sőt még káva nélküli monitorom sem, mert hová ragasztanám fel a cetlijeimet ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!