Hullámgenetikával irányított covid?
> Egyébként 2020.Okt.20.Jelölése.
> …
Alternatív hírek, Szilaj Csikó (egyébként a két oldal szóról szóra egyezik, tehát az egyik vette át a másiktól az „információt”, vagy mindketten egy harmadik „forrástól”), Google találati lista hasonló színvonalú oldalakra…
Ettől még akár lehetne igaz is, hogy Garjajevet Nobel-díjra jelölték. Csakhogy az ténykérdés, hogy a Svéd Királyi Tudományos Akadémia nem hoz nyilvánosságra semmiféle információt a jelölésekről. Ha nem így van, akkor nyilván meg tudsz nevezni más Nobel-díjat nem kapott, de jelölt személyeket az elmúlt 50 évből, bármelyik Nobel-díjra. Sőt nyilván akkor tudsz egy hivatalos linket is, ami a Svéd Királyi Tudományos Akadémia hivatalos oldalára ( [link] ), vagy a Nobel-díj hivatalos oldalára ( [link] ) mutat. De megelégszem egy Wikipédia oldallal is.
~ ~ ~
De pont azt írtam, hogy nem kell ellenőrizni sem annak az információnak a helytállóságát, hogy Garjajevet jelölték-e Nobel-díjra vagy sem. Ha lefogadod, hogy igen, akkor neked nem tűnik orbitális ellentmondásnak az, hogy valakit ugyanazok a szakemberek egyrészt elnyomnak, agyon hallgatnak, másrészt meg a legmagasabb elismeréssel jutalmazzák? Mert ha ez neked nem tűnik egy hatalmas ellentmondásnak, logikátlanságnak, akkor én azt hiszem, hogy több kérdésem már nincs.
Kedves kérdező!
Hidd el, hogy az egész - legalábbis amit a Drábik beszél a belinkelt videóban - az hétmérföldes baromságok tömkelege.
Ezt a közepesnél kicsit erősebb természettudományos műveltség esetén bárki biztosan tudja.
Nem lehet a DNS kristályszerkezetét megolvasztani, nem lehet a DNS molekúlákat elektromágneses hullámokkal utasítani, vagy bántani, vagy mi. Ezek blőd hülyeségek. Csak arról beszélek, amit a Drábik mondott. Sőt, annak is csak az első 5-6 perceről, mert addig bírtam nézni.
Srácok!
Amúgy hogy szerkesztik a DNS-st? Hogy vágnak ki hibás részt, és hogy raknak be egy "javítottat."
24:
Kémiai úton.
A CRISPR eljárás a Cas9 enzimmel darabol.
Gondolom eltérő eljárások is hasonlóan.
:'D Ezt a videót már láttam és azóta is csak nevetem, a kérdésből reméltem, hogy megint előkerül.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ennyi ostobaságot ki tud összehordani nevetés nélkül. Mintha úgy alkotnák a mondatokat, hogy vesznek tudományos szakkifejezéseket és lottószerűen "kihúznak" egy párat, hogy valamilyen permutációban betöltsenek tetszőleges mondatbeli szerepet.
Általában - legalábbis én - jót szórakozom ezeket, de aztán mindig jön egy pofán csapás a kommentek között. Még ha a fele is csak bot, ennyi ember hogyan nyel be ilyen szintű totális képtelenséget?
#27:
Csak sajnos a fele sem bot D:
Ezek valódi, gondolkozó, szentiens lények, akik megnézték a videót, és úgy gondolták, hogy igen, a tudomány megint félrement, ez az ember most jól megmondta.
Igen, sajnos az ilyenek jó része még csak nem is szándékosan konstruált átverés, hanem az ötletgazda tényleg hiszi, amit beszél.
Nem tudom, melyik a rosszabb.
Persze a legrosszabb, hogy sokan megeszik.
17/29
Bocs, de Teslát is eltették láb alól (feltehetőleg) !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!