Hogy csináljak ilyet?
Figyelt kérdés
Ugy tudom a magyar neve: szuper fül.
Ezt találtam:
Gimibe járok, és nem értek az elektronikához. Leirást nem találtam, csak ilyen "képeket", ami egy villamos mérnöknek lehet hogy egyszerű, de én nem értem.
2010. aug. 27. 17:29
1/4 anonim válasza:
Te írtad, hogy nem értessz hozzá.
Akkor meg mit is akarsz?
2/4 anonim válasza:
Ja akkor mit is akarsz? Így tuti nem fogod megcsináni, am keress a hobielektronika újjságban me abba is vót
3/4 anonim válasza:
Nem ilyesmivel kéne kezdened. Keress valami egyszerűt és azt tökéletesísd. Pl egy detektoros rádiót vagy ilyesmi. A technikákat kell előbb megtanulnod (pl.: forrasztás) aztán az áramköri jeleket értelmezni kell, és értened kell az elméleti részéhez annyit, hogy felfogd a szerkezet működését.
UI: Én sem értek különösebben hozzá, de már sok barkács tervet szívtam meg azért, mert a legtutibbat akartam és nem azt ami éppen jól működik,
4/4 anonim válasza:
amit linkeltél, az egy fapados hallókészülék házibarkácsban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!