Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogy csináljak ilyet?

Hogy csináljak ilyet?

Figyelt kérdés

Ugy tudom a magyar neve: szuper fül.

Ezt találtam:

[link]

Gimibe járok, és nem értek az elektronikához. Leirást nem találtam, csak ilyen "képeket", ami egy villamos mérnöknek lehet hogy egyszerű, de én nem értem.

2010. aug. 27. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy nem értessz hozzá.

Akkor meg mit is akarsz?

2010. aug. 27. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja akkor mit is akarsz? Így tuti nem fogod megcsináni, am keress a hobielektronika újjságban me abba is vót
2010. aug. 27. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ilyesmivel kéne kezdened. Keress valami egyszerűt és azt tökéletesísd. Pl egy detektoros rádiót vagy ilyesmi. A technikákat kell előbb megtanulnod (pl.: forrasztás) aztán az áramköri jeleket értelmezni kell, és értened kell az elméleti részéhez annyit, hogy felfogd a szerkezet működését.

UI: Én sem értek különösebben hozzá, de már sok barkács tervet szívtam meg azért, mert a legtutibbat akartam és nem azt ami éppen jól működik,

2010. aug. 27. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
amit linkeltél, az egy fapados hallókészülék házibarkácsban...
2010. aug. 27. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!