Mennétek az Elon Musk-féle Mars-misszióra, ahonnan talán vissza sem lehet jönni, ha egyáltalán épségben odaér a csapat?
Nagyon izgi lehet.
A Földet nem látni többet és az itthon maradt csaladot, barátokat nagyon rossz lenne.
Kinek merre billen a mérleg nyelve, és miért?
Én regisztráltam a Mars-expedicíóra.Már voltam az európai kiválasztáson is, kiválogattak már képzésre.Külön van európai részről is, ahol a toborzás utáni elbeszélgetéseket tartották.
Kaptam szerződést, állandó juttatás is van.
Következő évben egy meghatározott helyre kell költöznöm, a többi kiválasztott őrtelepessel együtt, ahol egy pár éves képzést fogunk kapni, ami felölel minden szakterületet.
Utána visszalépés nélkül, ha elindul Musk úr űrprogramja, mindenki be van osztva melyik űrhajóval fog a Marsra menni.
1:
Tényleg?
És milyen követelmények vannak képzettség és egészségügyi állapot vonatkozásában?
Mikor van az a pont, amikor még visszaléphetsz?
Milyen nagyságrendű juttatás van?
Az első lehazudja a csillagokat. Milyen juttatást kap, ha soha nem tér vissza? Lmao
Egyébként nem. A szeretteimet nem tudnám itt hagyni.
Én mennék!
Te is, ha ismernéd a családom...
9
Pedig elég profi ember, ezt a sikerei is alá tudják támasztani Ő egy zseni a 21.-ik század nikola teslája ha van valaki NEKI odaadnám a 1000%-os bizalmamat az annyi szent, egy ilyen út során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!