Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Milyen eszközt/technológiát...

Milyen eszközt/technológiát tudtok elképzelni arra hogy valaki a saját hátát naptejjel/krémmel be tudja kenni?

Figyelt kérdés
Ha van már ilyen, belinkelnéd? Ha még nincs, te milyen fejlesztés útján indulnál el?
2021. márc. 26. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"vissza a tégelybe"

Nem jó, megromlik.

2021. márc. 27. 18:35
 12/13 krwkco ***** válasza:

Olyan módszert használnék, mint amikor az ember a hátát egy összefogott törülközővel törli szárazra, azt ide oda húzogatva. A termék egy naptejjel átitatott szivacsszerű anyagdarab lenne, zsinórokkal. Használat előtt és után egy műanyag tokban lehetne tárolni. Esetleg az egyik felén lenne a naptej, a másik oldallal lehetne szétkenni.

Valószínűleg nagy lesz rá a kereslet, amikor már csak egyetlen ember lesz a földön.

2021. márc. 27. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Én elérem a hátam, úgyhogy rajtam nem gazdagodsz meg😛
2021. márc. 28. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!