Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogy tudom szét szedni a lőszert?

Hogy tudom szét szedni a lőszert?

Figyelt kérdés
találtam 1 éles löszert és ki szeretném szedni belöle a puskaport (kell kulcstartónak ) 2 fogoval ha ki huzom a magját akkor nem lessz baj ?
2010. aug. 18. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És akkor még a kapszli robban ütéstől! Nem tudod egy lőszer részeit működését?
2010. aug. 18. 14:49
 2/11 A kérdező kommentje:
de tom de az akkor sem olyan veszélyes ha már nincs benn puskapor meg nem fogom 1 szeggel megütni -.-''
2010. aug. 18. 14:52
 3/11 anonim válasza:
100%
Lesz egy klassz kulcstartód és egy kezed vagy egy szemed. Végülis minek kettő...:(
2010. aug. 18. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

szerintem vidd be egy vadaszboltba, vagy valami hasonloba, ahol ertenek kicsit a loszerekhez. mivel eles, nem valoszinu, h vissza is kapod, mert be kell szolgaltatni, es szet sem szedik neked, de ha vannak olyan kedvesek, biztos adnak egy hasznaltat, ha lehetseges. de gondolom, neked maga a lovedek is kell, nem csak a huvely. ilyen-olyan trendy vagy military shopokban biztos talalsz ilyen utanzatokat. max. par ezer Ft, ami olcsobb, mint egy korhazi kezeles...

es ki az, aki az ilyentol hanyatt vagja magat? atlott nemet katonai sisak meg dogcedula lejart lemez, de izlesek es pofonok:)

2010. aug. 18. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, itt ki mennyire ért a lőszerekhez, én már szedtem szét, és semmi bajom nem lett tőle... mondjuk igaz, hogy van hozáértő ismerősöm és ő mutatta. Egyszerűen fogóval kiszedtük. Miért robbana? Nem ütöttük meg a végét kalapáccsal... De azért ha valami bajod történne, engem ne hibáztass, hogy tanácsokat adok, én a saját felelősségemre csináltam.
2010. aug. 18. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A hatástalanítás folyamatát nem ismerem, de aukciós oldalakon vásárolhatsz már hatástalanított lőszert:

[link]

2010. aug. 18. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha ez csak egy egyszerű puskagolyó, nem robban, legalábbis nem kellene.
2010. aug. 18. 20:03
 8/11 anonim válasza:
Hol találtál te éles lőszert?
2011. máj. 14. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi a f*szért pontoztatok le , idióták? Nem hiszitek el, hogy semmi baja nem lesz annak, aki szétszed egy lőszert? Tűzszerész volt az apám, csak tudom, miről beszélek! Nem fog felrobbani, semmi nem fog történni. Menjetek a fenébe. Itt aztán megéri leírni az igazságot...
2011. máj. 14. 12:24
 10/11 anonim válasza:
ezek olyan hülyék tudom énis hogy semmi nem fog történni egy fogóval kitekerted a magot és ennyi ugye utólsó?
2011. máj. 16. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!