2t olaj és benzin le rakódott kokszra gondolok. Két ütemű belső égésű motor kipufogójában. Kiégetés nem opció, és szét vágni sem szeretném. Köszi előre is :)
Hogy nem opció a kiégetés? Úgy sem, hogy meghajtod?
2021. márc. 4. 16:34
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába hajtod meg, nem ég ki, nem melegszik fel 800fokra soha.
2021. márc. 4. 17:43
3/9 anonim válasza:
Akkor ha a kiégetés és vágás nem opció, akkor hogy gondolod a tisztítását? :D tudom, hogy erre irányulna a kérdésed, de hogy szerintem te is érzed, hogy akkor ez így ennyi. Vegyél egy új kiput szerintem, az a legtisztább és legkényelmesebb.
2021. márc. 4. 17:46
4/9 veterán vas válasza:
Koksz lerakódásnál a kiégetés a járható út.
Ha nem megy menet közben, akkor vedd le és úgy égesd ki.
2021. márc. 4. 18:27
5/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmi nem oldja fel a kokszot. Két lehetőség van, a kiégetés és a mechanikai vakarás. Ha nem tudod kiégetni, akkor szerezz olyan kaparót és kefét amivel be tudsz nyúlni, és vakard le. Nincs csoda vegyszer erre az esetre.
2021. márc. 4. 20:54
6/9 anonim válasza:
Kompreszor, folyamatos lángforrás ( pl vihargyújtó ) és valami gyúlékony anyag ( pl féktisztító ).
Leveszed a dobot, küldöd bele egyik irányból a féktisztítót amit meggyújtasz majd óvatosan lehet ráengedni a levegőt. Gyönyörűen ki fog égni, igaz a hamu kivakarásához szét kellene szedni...
Egy próbát megér valamilyen ipari oldószer,pl az EGR tisztító, koromoldó:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!