A világ legbefolyásosabb embereinek mekkora hányada lehet pszichopata?
Figyelt kérdés
Más is érdekesnek találna egy ilyen kimutatást?
Mi az akadálya ilyen tesztek elvégeztetésének?
2021. jan. 18. 19:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem az egy jele a pszichopatasagnak, hogy ugy ra vagy kattanva a temara, hogy heti 2-3 pszichopatas kerdest irsz ki honapok ota ugyanarrol a temarol.
2/8 A kérdező kommentje:
1
Te pszichopata védő vagy netán? Miért nem szabad a pszichopatákról nyíltan beszélni napjainkban?
2021. jan. 18. 20:53
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg egyre kisebb, mert mára felértékelődött az érzelmi intelligencia, amit egy pszichopata csak megjátszani tud több-kevesebb sikerrel.
5/8 anonim válasza:
azert nincsenek ilyen tesztek, mert 1 nem lehet pontosan tudni hogy kik a vilag legbefolyasosabb emberei 2 senki nem reklamozna magarol szivesen hogy pszichopata 3 igazabol nincs jelentosege az eredmenynek
6/8 anonim válasza:
"Te pszichopata védő vagy netán? Miért nem szabad a pszichopatákról nyíltan beszélni napjainkban?"
Nem vagyok pszichopatavedo. Szabad beszelni a pszichopatakrol, miert ne szabadna? Csak megjegyeztem, hogy szerintem pszichopatias tunet az, hogy honapok ota a pszichopatakon lovagolsz. Az meg kicsit uldozesi manianak tunik, hogy mindenkiben pszichopatat latsz.
De nyugodtan ird csak a pszichopatas kerdeseidet, mert nem tilos beszelni roluk.
7/8 anonim válasza:
Feri nevű ismerősömnek nagy kisugárzása volt(nem a napi alkohol vedelés után) a nők mégis Prinz gábor bankelnököt választották-miért?!?
8/8 anonim válasza:
és Feri is a Belvárosban élt és dolgozott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!