Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Milyen oldal van a neten, ami...

Milyen oldal van a neten, ami egyetemi analízis példát megold?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy tippem sincs, hogy mik vannak ilyen célra, így nem tudok konkrétan kérdezni. Olyanról tudok, hogy egyenlet gyökeit megmondja a neten. Viszont ha van egy adott feladat (analízis 1. félév) akkor hová tudom úgymond beírni, hogy lépésről lépésre megoldja? Telefonra ilyen ugye nincs, ami ilyeneket is megold? Ami kb minden félét tud. Mert olyan láttam már, ami tud sokfélét, csak sose azt írja, ami érdekel engem. :D

2020. szept. 19. 16:08
1 2
 11/13 Tom Benko ***** válasza:
Ez pedig a tételek bizonyításában segít, amik sokkal inkább lényegesek az analízisben: [link]
2020. szept. 26. 21:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent, ha valaki tud még írjon, ha akar.
2020. szept. 26. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Még ajánlom az ehazi oldalát is, ott van ehetőség analízis példákat is feladni. Ott több olyan szakértő és tanár is van akik a diákok problémáira válaszolnak legalább 10 tantárgyból és három korcsoportban. SzGy.
2020. okt. 2. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!