Hogyan találnád meg?
Nem akarnám megtalálni. :D
Én egy labort akarnék megtalálni, ahol van sok lizergsav-dietilamid, éés éljen a boldog élet. :)
Kezdjük ott, hogy honnan tudom meg, hogy van-e még rajtam kívül ember a Földön? Ha pedig tudnám, hogy van még mondjuk 10 másik ember, akkor valószínűségszámítással kiszámítanám, hogy hova mennének. Például a sarkpontokat, sivatagokat, tengereket, óceánokat egyből kizárnám. Nagyobb a valószínűsége, hogy embereket a fejlettebb nagyvárosokban fogunk találni. Meg aztán nem mindegy, hogy hogy tűnnek el az emberek. Ha mondjuk csak minden 600 milliomodik maradna meg, akkor keleten lenne értelme keresgélni, Indiában, Kínában, Japánban. Itt van rá esély, hogy akár 2-3 ember is akad. Afrikában viszont, ahol most sem nagy a népsűrűség, ott nincs értelme keresni.
Ha megvan a hely, ahol kutatni kezdek, akkor eszközként elsősorban valami járművet kerítenék. Esetleg fel lehetne használni a kutatáshoz hőkamerákat, meg egyéb szuperügynök kütyüket, de nem lenne nagy az esély, hogy találkoznánk.
Mellesleg gondolj bele, hogy több ezer évig éltek úgy, hogy az Európaiak nem is tudtak Amerika létezéséről, pedig a Föld népessége jóval 10 fölött volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!