Mi van egy szárazelem belsejében? Mi történne, ha szétvágnánk?
Micsoda? Ezek kettévágtak egy elemet? Én azt hittem, attól egyből meghalsz.
Hisz az alkotóelemei mérgezőek, nem?
+ "azt hittem, attól egyből meghalsz"
Ez azért túlzás, nem egy mini Csernobil van beépítve. De a gumikesztyű jó választás, utána alapos takarítás, kézmosás.
Én még élek... (Oké, tudom... nem kéne... :DDD)
Pedig sok, sok elemet, akkut szedtem szét. (A kesztyű soha nem volt jellemző... :D)
Ne edd meg, úgy bajod sem nagyon lesz. Mármint ha szét vágsz egy-két elemet, aksit. Persze ésszel. A szemedet, szádat, orrodat NE piszkáld közben. Amúgy ha nagyon nem bízol magadban, és tényleg ügyetlen vagy ne tedd.
Ám nem mindegy mivel vágsz, (sarokcsiszoló?? - NEM!!!) akkor is azért védőszemüveg, gumikesztyű ajánlott. (Mondom, én nem igazán használtam. De nem ettem közben szendvicset, pizzát, és nem matattam semmimet... :DDD)
Vasfűrész/satu. Kisebbeknél lombfűrész/satu.
Egy-két - bármilyen - elemet elvágva nem szabadítod a világra az armageddont. :D
Na kb. ez "található" - formailag - bennük. A "miből vannak" kategóriára is van itt-ott némely válasz... :D
dellfil
Eszembe nem jutna szétszedni egyet se.
Ez majd marad egy küldetés a jövőre nézve!:)
"Én azt hittem, attól egyből meghalsz."
Egy méretesebb Li-ion akkuval összejöhet, ha a trambálás közben bezárlatolod és pechedre pont rossz helyre robbannak a repeszei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!