Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Aceton peroxid előállításánál...

Aceton peroxid előállításánál mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Tutok mindent és saját véleményekre lennék kiváncsi.

Eszem ágában sincs csinálni ,tudom hogy sok veszélyt rejt magába. Csak azt szeretném tudni hogy tényleg olyan egyszerű e előállítani és hogy hogyan zajlik a folyamat és hogy mennyi ideig tart.

És azért szeretném ezeket tudni mert a 16 éves fiamnál gyanítok valamit és kicsit féltem hogy egyedül kísérletezget ilyenekkel és fel tudnám akkor világosítani hogy miket tartson be. Kontrollálni nem tudom mert akkor titokban csinálja a mi még veszélyesebb.

2020. jan. 18. 09:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan reakció amit biztonságosan meg lehet csinálni. Ha ilyen érdeklődései vannak a fiadnak, akkor irányítsd más reakciók felé.
2020. jan. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!