Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Melyik épület magasabb? A...

Melyik épület magasabb? A párizsi Notre-dame vagy a szegedi Dóm?

Figyelt kérdés
És hány méterrel?Hány méter magasak?
2008. nov. 18. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
2008. nov. 18. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor a Dóm a magasabb.Ez meglepett.
2008. nov. 18. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Monjuk nem esett volna nehezedre, ha magad keresed meg a wikipedián...
2008. nov. 18. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 2.:

az ilyen epito jellegu valaszokat szerintem hanyagoljuk, foleg, ha mar megkapta a kerdezo a valaszt. egyebkent meg gondolj bele, hogy nincs manapsag olyan kerdes, amire ne talalhatnad meg a valaszt a neten. igy ertelme sem lenne az oldalnak. ugyhogy ha nem tudsz ertelmesen hozzaszolni a dologhoz, akkor inkabb ne mondj semmit. nem esett nehezemre megkeresni a google-ben a valaszt, ne aggodj.

az 1. valaszolo

2008. nov. 18. 20:06
 5/7 A kérdező kommentje:
:)Köszi 1. válaszoló.Tudod kedves lepontozott "válaszadó" nem volt időm fordítani az angol wikipediat( ugye a Notre dame csak ott volt) másfelől szerettem volna egy véleményt és bővíteni a gyakorikerdesek.hu kérdéseinek számát...nem utolsósorban persze pontokért is, meg szerintem érdekes kérdés...Ha annyira kifogásod van nem kell válaszolni.Az általam idiótának ítélt kérdésekre én nem szoktam.És általában a kérdezők nem szeretik ha hülyeségekben kioktatják őket.Köszi a megértést!
2008. nov. 18. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
1: ilyen szempontból tényleg nincs értelme az oldalnak. Én csak akkor használom, ha valamire végképp nem találok választ a neten. Lustaságból sosem kérdezek.
2008. nov. 19. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem lustaságból kérdeztem, hanem érdeklődésből és persze azért ,mert így gyorsabb és az idő az aminek mostanában híján vagyok...
2008. nov. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!