Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » 1000 db skandi lottó szelvény...

1000 db skandi lottó szelvény esetén mekkora az esély a 7-es találatra?

Figyelt kérdés
Mekkora az esély a 7-es, 6-os és az 5-ös találatra, ha kétszer húznak 35 számból 7-et?
2010. júl. 13. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már fele?
2010. júl. 13. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:

A kedves válaszoló arra gondolt, hogy duplázódik a számláló, ami ugyanaz mintha a nevező feleződne :)

A megoldása egyébként jó.

2010. júl. 13. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Igen, kicsit hülyén fogalmaztam :) "így a nyerési esélyed ennek a fele", helyesen, a nyerési esélyed a duplája, ezáltal a nyerési esély 1:3362260-hoz (értelemszerűen 1:6724520 dupla eséllyel 2:6724520-hoz, azaz 1:3362260).

Bocsánatot kérek, tényleg félreérthetően írtam.

2010. júl. 14. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Á, félreértettem :D :D
2010. júl. 16. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 07-13 10:56

Dehogynem változik, tényleg a kétszerese lesz.

Mert ugyanakkora lesz az esély, hogy első körben nyer, mint a második körben. Ezek összeadódnak, tehát kétszer akkora lesz az esély.

Leegyszerűsítve ez kb. olyan, mintha kétszer játszana.

Kinek nagyobb az esélye a nyerésre, annak, aki egy szelvényt vesz, vagy annak, aki kettőt? Annak, aki egyszer játszik életében, vagy annak, aki minden héten vesz egy szelvényt?

2010. júl. 24. 18:39
 16/18 anonim válasza:

Tehát akkor a Skandinávon van a legkevesebb szám,amiből a legtöbbet kell eltalálni???? Ha nem,akkor melyik ez a lottójáték,ahol a legkevesebből a legtöbbet kell?

Köszi,remélem érthető!

2012. aug. 22. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
A legnagyobb esélyed a nyerésre (mert gondolom igazából ez érdekel...) a joker játékkal van, de azt csak kiegészítő játékban játszhatod meg. Ezt a luxor követi, mert ott mindig van nyertes, és a nyerési esély a legmagasabb az összes játék között. A Lottók közül a skandináv lottónál van a legnagyobb esélyed a nyerésre.
2012. aug. 22. 17:14
 18/18 anonim válasza:
Egy számból hatoson mennyi kombináció lehet?Nem az egészet kérdezem.Csak egy számé érdekelne.Valaki megtudná írni?A kenó is jó játék.Én,azon gépit és kézit is szoktam játszani egyszeri téttel általában tíz számmal csak néha kilenc ha olyan kedvem van és két három napra is ugyanazokat szoktam feltenni.Igaz,kenónál is a szerencsés emberek nyernek,mint mindnyájánál:(A skandi is jó,de az már inkább ötös hatosra hasonlít,mint kenóra.A segítséget köszönöm előre is!
2023. máj. 11. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!