Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges-e? Kreatív ötletek?
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de az én osztályomban például 2-3 lánynak is fiatalabb a barátja, pont 1 évvel. Elég érettnek kell tartania, mert lányként mondom, hogy első sorban inkább az idősebbek között keresgélünk, de nincsenek lehetetlenek :D A kezdeményezéshez nincs olyan sok ötletem… Sokban függ attól, hogy mennyire vagy közvetlen, vagy a lány mennyire az, mert szemtől szembe kínosabb dolgok tudnak kisülni, mint egy üzenetben.
Egyébként, ha nem is sokat számít, én drukkolok neked/nektek! :D Hajrá
16/L
Az ismerkedés elindításához lehet elég ha kapcsolatba lépsz vele facebookon pl-ul. Abban igazad van hogy az irás nem adja vissza amit ahogyan mondasz, a hang tónusát. Irást jobban félre lehet érteni, szóbeliségből több jön le a másikról.
De valahol el kell kezdeni! :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!