Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet nagyon vékony lányokkal ismerkedni?
Kiégek :D
Kimozdulsz a lakásból, elkezdesz életet élni, és voilà, találkozni fogsz ilyen lányokkal.
Nekem pl ilyen alakom van, de nem értem, milyen választ vársz. Mondjam meg hol lakom? Járok moziba, Mekibe, edzeni, strandra, bowlingozni, könyvtárba, túrázni, suliba és még sorolhatnám.
Bárhol találkozhatsz bárkivel.
18/L
Ugyanott vannak, ahol a többiek is.
Sehol nem csoportosulnak egykupacba, a többi közül kell kiválogatnod.
Ahogy a zöld szemű szőrös pasik sem járnak hordákban, hanem vegyítve vannak a többi pasival.
Nos, akik az anorexiás és hasonló jelzőkkel illetik a lányt...Nekem is ilyen a testalkatom, de anyukámnak és nagymamámnak is, tehát genetika...Hiába szeretnék hízni, nem tudok, de mostmár elfogtadtam és örülök neki, hogy ilyen vagyok.
A kérdésre válaszolva pedig...Ott ahol egy teltebb, vagy egy szőke hajú, vagy egy barna hajú, vagy egy kék szemű lánnyal ismerkednél...Szóval mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!