Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány milyen módon tud leszólítani tömegközlekedésen és egyéb közterületen fiút?
A nők mindig azt fogják gondolni, hogy fiúk szólítanak először...
Egyébként kisebb jeleket küldenek a fiú felé, hogy nyugodtan kezdeményezhet...
Szóval, ha nekem boztos a kisugárzásom, akkor mondhatom ezt is: kisföldalattin:
- Ó, Helló! X.y. vagyok, és látom Bruger Kinges kaját eszel, én is imádom! Fú-de jó a pólód! Imádom ezt a bandát! Most is az ő zenéjüket hallgatod?
Melyik az a fiú, aki erre elkezdene beszélgetni?
Jaj ne! Egy nő ilyet ne tegyen...
Ez olyan ciki. :D
Ha nőies vagy, ízléses, magabiztos de nem nagyképű, kellemes a jellemed és a kisugárzásod, akkor meg fog szólítani egy két pasi. Normális kereteken belül persze, meg lehet szólítani egy fiút, férfit. De nem buszon, amikor eszik. Gondolj bele. Buszon - attól függ mennyire gyakran jártok egy időben egy helyen - nincs annyi idő stb. Lehet hogy hirtelen meglepődik, nem tudja hova tenni, OLYAN lánynak tart, vagy barátnője van, vagy a következő megállónál leszáll. Szóval azt akarom mondani, hogy az udvarlás részét ne vállald magadra. És ne így.
#4 - de én előbb szállok fel, mint ő xd
Szerintem full hülyének nézne ha én ülnék át mellé.
(Definitely nem a kérdező vagyok, viszont ez a kérdés engem is érdekel nagyon, hátha látok itt valami más módszert, mint amit előre elterveztem hogy kis jeleket küldök.)
Inkább sehogy.
Lehet én vagyok a régimódi, sőt biztos - na meg egy nagy bottom is, magyarán elég félénk. Ergo, úgy tartom, hogy a fiúnak kéne kezdeményeznie, leszólítani. Szóval az is biztos, hogy nem fogok az a bizonyos fiúért tenni én se semmit, esetleg láthatja hogy kitágul a pupillám, ha már olyan világos a szemem meg néhány testjel ellen nem tudok tenni, ha amúgy meg hidegnek is tűnhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!