Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ennyi idősen magadnak találni kapcsolatot?
Most leszek 16 pár hét múlva,de még őszintén nem volt semmi komolyabbnak nevezhető barátom. Tudom,nem baj ennyi idősen,de már idejét érzem annak,hogy fel lennék “készülve” rá,másrészt a mostani korban kezd kellemetlenné válni. Amit tudom,nem kéne,hogy érdekeljen,de sajnos nem tudom elengedni,hogy ne érdekeljen mások véleménye főleg,ha rólam van szó. Tehát itt vagyok,lassan 16 évesen,nem volt meg nagyok se csókom ebből adodóan nem akartam olyannal az elsőt,aki igy buliból jött-ment lenne. Interneten nem szeretnék,ilyen társkereső oldalon,távol áll tőlem az. Bulikba szeretek járni,de ott sem hiszem,hogy olyan embert keresnék.
A gimimben saját évfolyammal nem is szeretnék,de nem is hiszem,hogy túl érdekelt lennék egy-két embert leszámítva.
Esetleg nyitott szemmel kéne járnom,hátha akár ilyen filmes összeismerkedésben lesz részem? Vagy egedjem el,lesz ami lesz,akár több év múlva is?
Nyitni sajnos nem merek,nem is tudom mitől félek pontosan,talán,hogyha valaki előtt teljesen kinyílok kinevet,visszautasít,és sajnos én nagyon a lelkemre venném
Borzasztó hosszúra sikeredett,így este későn teljesen megnyílok,de remélem valaki azért elolvassa,és tud tanácsot adni.
Egy kicsit elveszett lány
Tudom,és nem is erőltetém ezt,hogy akkor bárkivel gyorsan,csak azért,hogy legyen. Akkor hálistennek már lett volna lehetőségem erre,de másik fejjel úgy éreztem,hogy nem illik hozzám/én hozzá.
Ezt nem csinálnám se miatta se magam miatt,senkinek sem jó,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!