Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy nem jól működik a tinder nálam?
Sziasztok!
Kb 4hete fennt vagyok én már több száz embert jobbra húztam és nem akarok elhinni,hogy senki nem húz engem jobbra. A durva az hogy jött értesítés hogy ezzel és ezzel összeilletek de eltűnt az üzenetek közül. Lehet buggos?
Az app teljesen jól működik. Két probléma lehet:
- a képeid nem jók. Tudnod kell, hogy a csajoknak szinten minden jobbra húzás match ezért nagyon megválogatják kit húznak jobbra. Ha megnézed a képeiket, neked ugyanazt a szintet kell hozni pasiban (drága ruhák, utazgatás, bulizás, pózolás stb)
- nagyon aggresszívan húzogatsz. Állítólag a rendszer megérzi, hogyha mindenkit jobbra húzol vagy senki se húzol esetleg be és ez alapján hátrasorol a listán, hogy ritkábban jelenj meg a lányoknál. Igy vagy meg se jelensz, vagy ha behúztál valakit, csak sokadik leszel azok között, akik már behúzták azt a lányt
"Társkeresési problémák".
Egy tipp: Külvilág. Lépj ki a telefonodból, a gépedből, a komfortzónádból és menj el sétálni, bulizni. Hogyha egy alkalmazásra bízod hogy találj magadnak valakit, egy olyan generációban, ahol mindenki a mell-segg-farok-tárca méretére megy, nem teszel jót magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!