Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire "taszít", ha egy fiúnak van kis szakálla?
2019. jún. 3. 11:41
1/13 anonim válasza:
Miért teszed idézőjelbe azt, hogy tasztít?
2/13 A kérdező kommentje:
Mert szerintem a taszít szó, az olyan mint a megvet. Szóval téges pl zavar?
2019. jún. 3. 12:00
3/13 anonim válasza:
Hát ha ilyen metál feje van az tuti taszító.
4/13 anonim válasza:
Nem kimondottan taszít, de nem tetszik. És ez egyáltalán nem kis szakáll. 19/L
5/13 anonim válasza:
Függ az arcformától is. Valakinek jól áll, valakiben egyáltalán nem.
Férjemnek is ilyesmi van, de neki oldalt is egy kicsit hosszabb. Egyénfüggő. Próbáld ki, növeszd meg, ha sok a negatív kritika, egyszerűen vágd rövidebbre, ennyi.
6/13 anonim válasza:
Engem személy szerint igen. Olyan igénytelennek hat.
7/13 anonim válasza:
Ez nem kis szakall😂
Meg jó, hogy linkeltem, mert Én olyat képzeltem el, mint amikor valaki 1-2 hétig nem borotvalkozik, de ez nem olyan 😂
Egyébként engem zavar
Barátomnak közel se ennyire szoros az arca, de már 2-3 nap után zavar, ha nem borotválkozik, mert egyrészt rosszul néz ki vele, másrészt bök
9/13 anonim válasza:
Ne azért ne viselj szakállat mert valakinek nem tetszik, hanem azért, mert neked tetszik. Ha egy nőnek nem jön be, akkor pápá, ott a következő. Én se állok neki kritizálni a szőkéket, hogy fessék be barnára.
10/13 anonim válasza:
#10 pontosan! a legfontosabb az, hogy neked mi tetszik, mi kényelmes, mi praktikus, mindenki más véleménye másodlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!