Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani olyan oldalakat (esetleg facebook csoporot) ahol autista lányokkal ismerkedhetek meg?
nagyon lentebb adtad a mércét...
miért akarsz velük ismerkedni?
hát nekem hajlamom van
de tényleg (???), ugyanaz a kérdésem mint az elsőnek xd
Ne már, #1-es...
Komolyan olyan világot élünk ahol az számít cikinek, hogy nemcsak elfogadjuk a másmilyen embereket, hanem meg is akarjuk ismerni őket???!
Az öcsém autista.
Nagyon okos, és szép, a lányok a suliból odavannak érte.
Ők másképp látják a világot, de nem hülyék.
Mondd már meg, miért is adta a kérdező lejjebb a mércét attól, hogy ilyen különleges lányokkal akar ismerkedni?
Szánalmas az emberekhez való hozzáállásod.
Egyébként kérdező, neked azt tudom mondani, hogy nyisd ki a szemed, és vedd észre őket!:)
Olvass utána a dolognak, és egy idő után már néhány apró jelből következtethetsz, ki autista.
Mindenhol ott vannak a világban, nem hiszem hogy lenne külön gyűjtőhelyük, csoportjuk.
Ugyanolyan emberek mint mi, csak ez a dolog még különlegesebbé teszi őket.
Az jellemző rájuk, hogy ha valami érdekli őket, akkor abban nagyon nagyon jók, és azt nagyon csinálják.
Sok autista művészlelket ismerek, de van akit egyáltalán nem ez érdekel.
Ha érdekel a téma, ajánlom a Dr. Murphy című sorozatot.:)
Egy autista sebészről szól.
Esetleg ha van kérdésed, nyugodtan írj rám!:)
Örülök, hogy valaki kifejezetten nyitott feléjük!
3-as vagyok.
Jézusom... Az autisták nem értelmi sérültek, kezdjük ott. Ha nem ismerünk valamit/valakit/valakiket, akkor nem okoskodunk róla. Ezt nekem már az oviban megtanították, de lehet hogy én jártam zseniképzőbe...
Olvass utána kicsit, hogy mi ez, és rájössz, mekkora bullshiteket hordtok itt össze.
De azért szaremberek még léteznek.
Gratulálok ehhez a tiszteletbeli kitüntetéshez, kedves válaszolók.
Kérdező, teljesen megértelek!
Tök jó szerintem, hogy olyan lányokkal szeretnél ismerkedni, akik hozzád hasonlóan nehezebben szocializálódnak.:) sok sikert kívánok ebben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!