Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közeledjek a srác felé?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a srác felé?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit minden nap látok a buszon.Nagyon tetszik,de nem nagyon tudom mit tehetnéknaz ügy érdekében..Egyszer, mikor átlósan előttem ült felé néztem(de nem pont rá) hátrafordult szép lassan, majd mikor meglátta hogy arra nézek elkapta a tekintetét.Nem tudom ez jelent e valamit..Egy másik alkalommal pedig összenéztünk de csak pár mp-re.Facebookon megtaláltam a srácot amúgy.

Szóval szerinterek van értelme bármit is tennem, vagy így,buszon esélytelen?

17/L

2019. máj. 25. 10:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Aki mer, az nyer!
2019. máj. 27. 15:10
 12/26 anonim ***** válasza:
Annyira taszító egy lánytól ez az esztelen epekedés, hogy hihetetlen
2019. máj. 28. 17:30
 13/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, sokan meg azt írják, ha egy fiú nem mer lépni, felejtős a dolog..
2019. máj. 28. 23:29
 14/26 anonim ***** válasza:

Ez csak addig volt igaz, amíg nem volt egyenjogúság.

Úgyhogy csak akkor mondd ezt, hogy ha te is az egyenjogúság ellen küzdesz.

2019. máj. 28. 23:59
 15/26 A kérdező kommentje:

Én nem vagyom biztos ebben.Igazából szerintem is kezdeményezhet a lány, ha elég bátor hozzá.Csak valaki meg nagyon a másik végletet erősíti.

Amúgy visszatérve a kérdésre, lehet, hogy van egy közös ismerősünk, szóval majd nála lehet érdeklődöm:D

2019. máj. 29. 00:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Ezzel óvatosan, mert az ismerősök néha félreviszik a dolgot.

Persze néha segítenek, szóval... talán összejöhet így is.

2019. máj. 29. 00:12
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

Nyugodtan kezdemenyezhetsz, de inkabb fiuk szoktak elsonek lepni fele!

Ha hiaba kuldtel neki jelet es viszonzott is, akkor tuti felenk, tapasztalatlan sracrol van szo. De ha te lepsz fele, akkor utana biztos jobban fog majd feloldodni, igy nem veszitesz semmit!

2019. máj. 29. 06:48
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Igen,a félénk tapasztalatlan srachoz menjen oda a félénk tapasztalatlan lány. Ezzel az a gond,hogy ilyenkor még a lányban is több a fefiassag. Ami elég gáz.

Ha nem megy oda,akkor így jártál,de ha ennyit sem tesz meg egy fiú,az nem érdemel nőt. Azért tenni is kell

2019. máj. 29. 16:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Neked minden gáz
2019. máj. 29. 19:21
 20/26 anonim ***** válasza:
"Nem ér semmit, ha nem mer odamenni"... Lehet, hogy észre sem vette, lehet átnézett rajta, akkor??
2019. jún. 3. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!