Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen lánynak jönnék be? Mi a véleményetek rólam?
Visszahúzódó, mosolygós, általában csendes srác vagyok. Szeretek másoknak segíteni. Szabadidőmben sokat időt töltök a szabadban, szeretem a természetet, ebből adódóan imádok kirándulni, kertészkedni, korcsolyázni, biciklizni. Kedvenc elfoglaltságom közé tartozik a fűnyírás. Nem vagyok bulizós és koncertre járogatós típus, a meghittebb helyeket, romantikusabb estéket jobban szeretem. Közösségben nehezen nyílok meg, de ha valakit eléggé megismerek, megbízom benne, akkor elég komoly témákról is tudok beszélgetni vele. Türelmességre rendkívül odafigyelek, mert régen problémám volt ezzel, de mára ezt nagyon szigorúan veszem magamnál ezért erre nagyon odafigyelek magamra, valamint, hogy ne legyen senkinek se rossz emiatt. 17/F
Mi a véleményetek rólam? Vannak lányok akiknek tetszem így?
Ha kulsoleg is oke vagy(kuldj egy kepet es akkor errol is tudok adni velemenyt) akkor nekem tuti bejonnel
Persze ehhez ismerni kellene,de igy alapbol oke
Nekem nagyon tetszik a személyiséged!
Sajnos az én korosztályomban nincsenek ilyen srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!