Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek extrémebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek extrémebb stílusú fiúk?

Figyelt kérdés

Ezt mindenre értem, az öltözködéstől kezdve a zenei ízlésen át bármire. Olyanokra gondolok akiknek van egyéniségük, nem csak arra a 4-5 féle tevékenységre korlátozódik az agyuk amikre a fiúknak ,,kell’’, ha nem akarnak kilógni a sorból.

Szóval van egyedi ízlésük, nem félnek önmaguk lenni, másnak lenni, és van véleményük a világról, nem csak azt szajkózzák, amit a tesiöltözőben vagy a szüleiktől hallottak.

Szerintem ezeknek alapnak kéne lennie, de valahogy mégis kb mindenki akivel eddig találkoztam hihetetlenül tömeg volt, ugyanolyan érdeklődési kör, ugyanolyan haj, ugyanolyan cuccok, ugyanolyan vélemény a dolgokról, amin érződik, hogy semmi nincs mögötte, ugyanazok a poénok.

Engem ez nagyon zavar és nem értem, hogy miért van, hogy miért nem tudnak kicsit szabadabban gondolkodni a dolgokról, a világról, saját magukról.

Nem azt mondom, hogy mindenki legyen egy alteros hippi, csak azt, hogy nem értem miért ilyen felszínesek nagyon sokan.

A stíluson sem azt értem, hogy ne öltözhetne valaki átlagosan, vagy ne vágathatná divatosra a haját, ha neki ez a saját önálló stílusa és azért hordja mert hozzá tartozik, illetve ha van mögötte valami gondolat, nem csak az, hogy ,,mindenkinek ilyen van aki menőnek számít’’.

A hangsúly itt az egyéniségen van, olyan fiúra gondolok, aki nem akar beállni a sorba.

Persze a lányokra is vonatkozik ez, de az nem számít nekem a pár találás szempontjából.

És azt sem mondom, hogy minden fiú ilyen basic, mert nyilván nem, csak azt, hogy a legtöbben ilyenek, legalábbis én mindig ilyenekbe botlok, ha pedig körülnézek az utcán meg sem tudom különböztetni az egyik tucat páwát a másiktól.

Szerintetek hol vannak olyan fiúk, akiknek van saját stílusuk külsőleg és belsőleg is és önálló a világnézetük? Vagy ez túl nagy elvárás?

17/L

2019. máj. 18. 14:49
1 2
 11/16 dq ***** válasza:
0%

Azt hordom ami nekem tetszik: farmer, ing.

Azt hallgatom, ami nekem tetszik: rock, jazz.

Emelt fővel járok, mert más vagyok.

2019. máj. 18. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem mondhatjuk egyedi stílusom van, 90%-ban fekete ruhát hordok. Nem hordok szakadt, koptatott farmert főként azért mert ez a divat... Poénjaim általában spontán, fekete humor, 'helyzetkomikum'. Ha ismerek valamit/valakit akkor arról tudok és általában mondok véleményt.
2019. máj. 18. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Személy szerint nekem egyedi a stílusom. Nem vágattam soha olyanra a hajam mint a "páwa" fiúk,Vannak tetkóim, de inkább hagyjuk el ezt az általánosítást mert nincs értelme.

A probléma itt az hogy beállnak az emberek az EGO szintjére, ahol létezik a megfelelési kényszer, illetve "jaj istenem ki mit gondolhat rólam" és társai, az ember ha ezt egyszer megérti hogy nem az számít ki mit gondol róla, hanem az hogy ő magáról mit gondol és ő minek gondolja magát illetve nem váltogatja naponta azt hogy most hogy nézzen ki, hanem esetleg hosszabb időre megtalálja azt a megfelelő külsőt akkor az az ember boldog lesz és akkor nem fogja érdekelni ki mit gondol. Általában menekülnek az emberek a tömegbe,pont azért hogy "embernek" érezzék magukat de legbelül nem fogják sosem mert akkor csak egy lesznek a többi közül és vágynak arra hogy felvállalják önmagukat, de ehhez nem külső hanem elsősorban belső munka kell, hogy megtalálja az ember a saját értékeit,ismerje meg magát hogy ki ő. :)

A világnézetem nekem az hogy amit gondolsz az valósul meg.

Én inkább spirituális beállítottságú vagyok. 21/F

2019. máj. 19. 08:25
 14/16 $$$$$ ***** válasza:
39%

Hát én egyeninek érzem magam. Sose érdekelt a divat. A farmer és a bőr cuccokat szeretem. Főleg rockot halgatok de azert neha mast is. De ezeket a tipikus népszerü nem is tudom milyen zeneket pl.utallom. Nem vagyok nagyon durvan rocker. A farmer és bőr cucc azt jelenti hogy farmer nadrág,farmer dzseki meg bör kabát, de ezeket télen hordom. Ilyenkor nyáron rövid farmaer ,póló,sport cipő és nem érdekel ki mit gondol arrol hogy hogyan öltözök😂. Nem költök 100 ezreket cipöre mint sok osztálytarsam(nem azert mert nincs ra pentzem) .Nem veszem meg a legujjabb kijött ipohone-t mert nem erdekel Xd . És amikor valaki számon kér hgy miert nem veszek iyleneket csak annyit mondok. Teso en motorozok😂. Add össze a cucaim meg a motorom árat😂. De még így is megvehetném a legujjabb legdivatosabb cuccokat. De nem erdekelnek. Inkabb veszek valamit a motorhoz vagy motoros ruhat vagy felre rakom a penzt. Bár ezzel minden motoros barátom így van. Mi valahogy nem vagyunk azok a tipikus pávák😂.

18/F

2019. máj. 19. 12:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Te jártál már az interneten? Tele van ilyen "edgy teen"-ekkel amit te a kérdésben körülírtál.
2019. máj. 19. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de hogy kíváncs találkozni ilyen emberekkel. Tehát az átlag azért átlag, mert sok van belőle, így természetesen ezzel fogsz legtöbbet találkozni.

Továbbá, ha az extrém személynek is ilyen elképzelései vannak, akkor simán lehet, hogy kevesebb időt tölt az emberek közt, így még nehezebben találod meg.

Amúgy ha csak azt veszem alapul, hogy független, saját véleménnyel rendelkező személy legyen, akkor ez leginkább az elitgimik színvonalán mozgó személy lesz.

Illetve a 17 év még elég fiatal, tehát simán lehet, hogy 2-3 év múlva lesz olyan egyéniség a személy, akire vársz, mivel ilyenkor még nem feltétlenül beszélünk érett személyekről.

2019. jún. 17. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!