Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy egy lány csak azért offol egy pasit, mert már szerelmes valaki másba?

Figyelt kérdés

Na szóval a sztorim hosszú,nagy vonalakban.Ő 17,én 18,ő lány,én fiú,évfolyamtársak vagyunk,ő bejön nekem.Bepróbálkoztam március közepén,azt mondta szereti még az exét.Én mondtam legyen őszinte,nem baj,ha nem jövök be neki eléggé,vagy nem tetszek neki.Az ő reakciója az volt,hogy erről szó sincs,aranyos vagyok meg szimpatikus vagyok neki úgy,csak még mindig az exe kell neki.

Gondoltam időt hagyok neki,bepróbálkoztam nála még párszor..a meghívásaimat nem fogadta el,mindig volt valami kamu kifogása,pl. nagymamájánál egész hétvégén,színházi fellépése van,nem mozdul ki sose csak úgy.Mondom oké,kitartás.De a héten történt valami.Órák után,a nap végén összetalálkozok vele,és megkérdezem tőle,hogy Mi a helyzet?,mire azt válaszolja,hogy várja xy-t(az exét).Egy világ omlott össze bennem.Lehet együtt vannak,újra összejöttek..és a legszomorúbb,hogy elmosolyodott amikor kimondta az exe nevét + mikor folyóson elmentek egymás mellett akkor is mindig a csaj elmosolyodott. Szerintetek lehet,hogy bejövök tényleg kicsit a csajnak,meg tetszek is neki valamennyire,és tényleg csak azért offolt,mert újra összeakart jönni az exével?Lányok,szerintetek van ilyen?Visszautasítanátok egy amúgy szimpatikus csávót,csak azért,mert már szerelmesek vagytok valaki másba(és láttok esélyt arra,hogy együtt lesztek majd)?(Az ő esetében ez az exe) Jajj..de kár az egészért,na de szerintetek?18/F bár már írtam az elején

2019. máj. 18. 13:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
Azóta mizu veled? Sikerült összejönni az említett csajszival? :)
2020. dec. 20. 12:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia!Aaaaa,dehogy XD. Ráuntam arra a csajra,személyisége se volt túl kompatibilis az enyémmel.Inkább ráhagytam.Aztán végül újra összejött az exével,vele együtt volt aztán egy pár hónapig,majd aztán véglegesen szakítottak.Azóta sem tudom mi van vele.
2020. dec. 21. 00:19
 13/13 anonim válasza:

Szuper hogy sikerült túltenni magad rajta :)

és kapcsolatban vagy már?

2020. dec. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!