Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol/hogy tud egy dadogó ember...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Misi1999 kérdése:

Hol/hogy tud egy dadogó ember társat keresni?

Figyelt kérdés
Üdvözök minden kedves ide tévedő olvasót!Azzal kapcsolatban kérném a segítségeteket,hogy egy dadogó ember hol tudna magának társat keresni?Az unokatestvérem aki 22 éves (férfi) nem talál magának barátnőt a dadogása miatt mert állandóan elutasítják.Ti tudtok olyan helyet(ezalatt egy kávézóra vagy közösségi helyszinre gondolok) vagy társkeresőt vagy bármit ahol tudna ismerkedni?A válaszolat erőre is köszönöm.

2019. ápr. 27. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kb ott ahol mindenki más.

A dadogás normális embereknél nem téma. Akit zavar azzal alapból nem tudsz semmilyen kapcsolatot kialakitani.

Próbáld meg az idegen nyelvet. Csak tipp, mert ismertem olyat aki magyarul dadogot, angolul viszont nem. És voltak csajai pedig nagyon dadogot...

2019. ápr. 28. 01:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Az hogy valaki dadog az nem kifogás, hogy nem talál barátnőt. Próbálkozzon online. Én is dadogok és online meg élőben is csajoztam sokat pont les.z.a.rom hogy dadogok ez legyen a legkevesebb problémám az életben! Ott súlyos gondok vannak ha egy 22 éves férfi azzal foglalkodik, hogy dadog!

19F

2019. ápr. 28. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanott ahol mások is.
2019. ápr. 29. 00:20
 14/14 budaiedit válasza:

Szia!

Hiába dadog, meg tudja fogni a nőket, ha magabiztos. Nem szabad mutatnia, hogy ő akadályoztatva érzi magát a beszédhibája miatt. Az a nő pedig, aki ennek ellenére nem akar tőle semmit a dadogása miatt, annyit is ér: Semmit. Ne engedje, hogy ez letörje az önbizalmát, a küzdésvágyát. Vannak nők, akik aranyosnak is találják a dadogást. Én különösen megértő vagyok ezzel szemben, mert én is dadogok.

Én ismerkednék vele, ha még aktuális a dolog :D

2019. aug. 22. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!