Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem. Hogy tudnám megismerni? Hogy derítsem ki, hogy van e barátnője?
Nos, igen.. Megláttam októberben, és azóta uramatyám.. Próbáltam elfelejteni, de képtelen vagyok rá. Nem igazán fogom látni a jövőben, az tuti. Október óta sikeresen eljutottunk odáig, hogy visszaigazolta Facebookon, hogy ismer, illetve instan visszakövetett. (Csak azokat jelöli vissza, akiket ismer.. Hát, legalább látásból felismert :"D)
Egy pár ismerősömtől kérdezgettem ezt-azt, ők azt tudják, hogy amikor még beszéltek vele (2 hónapja) akkor volt barátnője, mostani helyzetről nem tudnak semmit. Végignézve az oldalait, nem hinném, hogy lenne barátnője, de nagyon kétesélyes a dolog.
Szerintetek mit tegyek? Annyira nem tudom elengedni jelenleg, akár mennyire lehetetlen a dolog.. (feltéve ha kiderül, hogy van barátnője.. abba nem fogok beleavatkozni)
Ilyen sokáig húztad, akkor nem is akarod igazán.
Ha valaki ennyire érdekel, akkor legalább ráírok és írok vele, vagy úgy alakítom, hogy összefussak vele.
Max beközli, hogy van barátja/ csak barátkozna velem vagy még azt sem.
Ez alatt x barátnője lehetett már. :/
Szerintem írj rá, vagy felejtsd el. Kár agyalni rajta, ha tenni nem teszel, csak vágysz.
Szürke igazság.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!