Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet interneten ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szeretnék új embereket megismerni, viszont társkeresőn próbálkoztam, de nekem nem jött be.

Viszont szeretnék olyan emberekkel ismerkedni, akikkel jó kapcsolatot alakíthatok ki barátként vagy esetleg párkapcsolatként.

Viszont neten errr nem nagyon jó a társkereső.

Már próbálkoztam több ilyen appal.

Amit ismerek anotalkot meg a chat.hu-t az sem jött be nekem.

Inkább ilyen kanos fiúkák mrg pedofilok találnak meg, szóval én normális emberekkel szeretnék ismerkedni.

17 éves vagyok, tudom még van időm bőven, de szeretnék megismerni új embereket.

A kérdésem pedig az lenne, hogy hol lehet interneten ismerkedni ahhol tényleg vannak normális emberek és esetleg kialakulhat egy jó barátság vagy egy párkapcsolat?

UI: Kérlek segítő választ írjatok!

17/L

2019. márc. 26. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ahol lehet beszélgetést kezdeményezni. Akár nekem is írhatsz, ha szeretnél megismerni, én is értelmes, kedves, normális emberekkel szeretnék ismerkedni, beszélgetni, barátkozni.
2019. márc. 26. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, én is próbálgattam mindent, de azt vettem észre, hogy tudatosan felesleges ilyen helyeken ismerkedni. Aktívnak kell lenni sok platformon, sokat kommentelni és üzeneteket küldeni és akkor lesz ami lesz alapon bejöhetnek az életedbe új emberek. :)
2019. márc. 26. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Írhatsz, ha gondolod... 18/f
2019. márc. 26. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb emberi kapcsolatokat nem lehet tudatosan kialakítani, nem lehet barátokra szert tenni, keresve őket. A legjobb emberi kapcsolatokat a véletlen szüli, a leglehetetlenebb helyzetekben kerülsz közel másokhoz. Annyi a lényeg, hogy menj sokat emberek közé, ülj be kávézóba, cukrászdába, keresd a szemkontaktust, és legyél kedves. Mi, fiúk szeretjük a kedves és szégyenlős lányokat, ezért ne adj egyértelmű jeleket soha, de valami pici jelet mindig adj, hogy tudjuk, zöld a lámpa. Vagy valami ilyesmi ...
2019. márc. 26. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Helyi facebook csoportok.
2019. márc. 26. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók már leírták, amit akartam, én is megfelelnék a kritériumoknak, amiket követelsz, szívesen ismerkedek új arcokkal, de ehhez mostanában alig van időm, szóval ha gondolod írhatsz, de csak annyit tudok garantálni, hogy esténként tudok reagálni. Mellesleg amúgy is kaptál elég sok felajánlást, nem hinném, hogy sokra menne az ismerkedésem!
2019. márc. 26. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak barátkozás céljábol irhatsz 19/F
2019. márc. 26. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Az a baj például mint nállám hogy én meg nem tudok barátkozni.Pedig értelmes és kedves vagyok általában , ezért nem is probálkozom.

Szerencsére van 3 legjobb barátom valahogy , de hogy hogy sikerült azt nem tudom.

Valoszinü hogy sok idő töltottünk együtt , de a lényeg az volt hogy nem az volt a szándékom hogy barátok legyünk és nem görcsöltem rá.Másik hogy az ellentétek vonzák egymást , szoval a másik teluesen más kell legyen mint te és az egy igaz barát lesz mert kiegészititek egymást.

2019. márc. 26. 14:22
 9/10 Singularity_amusing ***** válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz:) 20/F
2019. márc. 26. 17:33
 10/10 $$$$$ ***** válasza:

Hat sajnos az anotalkon,chat.hu -n és társain nem sok rendes ember van . Legalabb is en a lanyokat latom ezeken az oldalaokon es nincs tul sok jo tapasztalatom velük kapcsolatban... De gondolom a legtöbb fiu se másabb...De még tinderen se... De egyebkent ha szeretnel irhatsz nekem is. 😊

18/F

2019. márc. 26. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!