Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki vagy nem?
Van egy lány évfolyamtársam aki nagyon tetszik,múlthét folyamán leszólítottam.Fel is kértem táncolni jövőre a szalagavatónkra.Ő vacilált,és azt mondta gondolkodik rajta.Az ezt követő héten,azaz a mostani héten hétfőn elhívtam kávézni amire egyből igent mondott,viszont hozta a barátnőjét is valamiért.Másnap megint felkerestem,elmondtam neki mindent,hogy szeretném jobban megismerni,meg tetszik meg ilyenek..tudjátok a szokásos:)....mire az volt a reakciója,hogy aranyos vagyok,meg szimpatikus is vagyok neki de még nincsen túl az exén elvileg.Még mindig tetszik neki,és azt mondta azért ilyen,mert nem szeretné,ha azt látná a volt pasija,hogy már túllépett rajta.Ez volt az indok.Én mondtam neki,hogy lehet őszinte és mondja el,ha én nem vagyok neki szimpatikus meg minden.Azt mondta nem erről van szó. Szerintetek?18/F (Ja és azt hozzáteszem,hogy facebookon nem jelölt vissza már 3 napja,nem tudom miért..nem látom a logikát..kávézni eljön,de fb-n nem jelöl vissza,arra gondoltam lehet,hogy nem nézi az fb-t csak a messengert vagy valami.)Amúgy nagyon kedves velem amikor vele vagyok,nem néz át rajtam,látom,hogy érdekli amit mondok..plusz a múltkor mikor hármasban voltunk a barátnőjével akkor végig csak velem foglalkozott.A barátnőjét meg kizárta kicsit.Meg voltak közöttünk a hosszú pillantások,a hosszú szemkontaktus meg minden.Pupillát nem figyeltem annyira,hogy hogyan változik,de nem volt szűk.
Összességében ennyi.Szerintetek bejövök neki,vagy a leírtak alapján lehet esélyem nála?Nagyon de nagyon tetszik,és aggódok,hogy nem őszinte teljesen velem.Nektek mi a véleményetek erről?18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!