Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kihűlt a lányok iránti érdeklő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihűlt a lányok iránti érdeklődésem?

Figyelt kérdés

Miért nem tudok már "vonzódni" a lányokhoz? Nagyon ambivalens érzelmek játszódnak le bennem. Elmesélem a történetet dióhéjban. Amikor megimerkedtem a testemmel és elkezdtem vonzódni a lányokhoz.(Ez kb 13 évesen kezdődött el, én úgy érzem, hogy kicsit később jött el ez hozzám, mint a barátaimhoz.) Harmónikusan működött az előbb említett kettő dolog. Viszont egy eléggé viszzahúzodó fiú voltam /vagyok (főleg régebben) lányok téren. Soha nem is próbáltam barátkozni, ismerkedni a lányokkal. Ebből kiindulva sajnos nem volt még barátnőm. Még intim élményem se volt lánnyal soha. Nem sok lány tetszett elemében,de akik tetszettek, azok felé se nyitottam. Magamba fojtottam a érzéseimet és soha nem adtam tudatukra. Sajnos a visszahúzodó stílusom (csak lányoknál van ez) mellett a magabiztosság is nagyon hiányzik. Soha nem is hittem igazán magamban, pedig már tudtam bizonyítani is. (pl nyáron egyik legjobb diákmunkás voltam, sikeres jogosítvány, erős négyes átlag.) Ahogy telt-múlt az idő azt vettem észre, hogy már nem tudnak a lányok "izgalomba" hozni. Emellett már a maszturbálás is visszábbszorult. Sokszor már nem is élvezem és mikor lányokra gondolok már nem olyan jó, mint régen. Tisztában vagyok, hogy csökkent a hormonok száma, de szerintem drasztikus, ez nem normális. Ha nem "piszkálom" akkor csak ritkán áll fel és akkor se mindig kemény. Igaz hogy néha elsietem. Valahogy nem tudok már vonzódni testileg a lányokhoz. De valahogy mégis vonzódok, mert meg szoktam nézni őket. Megnézem az arcukat, mellüket, feneküket stb. Fantáziálni is szoktam, hogy milyen lehet csókolózni és a szexelni egy lánnyal, de mégse hoz izgalomba. Mindig arra gondolok, hogy milyen lehet egy barátnő.... Elméletben ott vagyok, de gyakorlatban nem. Meleg nem vagyok, ha valakiben ez a kérdés felmerülne. Tudom, hogy ütik a tények egymást.. Mi lehet velem baj? Mi válthatta ki ezt? Nagyon rossz, hogy nem tudok úgy vonzódni a lányokhoz, mint ahogy elképzelem. Ismerkedni se igazán tudok. Valaki tudna hasznos tippeket adni?

17/F

2019. márc. 3. 23:19
 1/6 anonim válasza:
80%
Hanyagold a témát, élj a hobbidnak, tanulj, sportol, kezdj el karriert építeni, és majd jönnek maguktól a csajok. Csak majd, ha jönnek, vedd észre!
2019. márc. 3. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Lehet hogy egyszerűen aszexuális vagy.

Ami nem hoz lázba, azt ne erőltesd, csak mert társadalmi elvárás hogy mindenki keressen magának párt.

Az élet nem csak a szexről szól, akkor sem, ha mindenhonnan ez ömlik ránk. Csak egy kis szeglete.

Ha nem érdekel, ne foglalkozz vele.

2019. márc. 4. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Igaza van a 2-esnek, lehet aszexuális lettél, nekem volt már több kapcsolatom és szexuális élményem is, mégis szintén azzá váltam, nincs ezzel semmi gond igazából, sokkal jobban élvezem mint a párkapcsolatokon való rágódást.
2019. márc. 4. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Igen valoban megeshet hogy asszexualis vagy de ez nem jelenti azt hogy erzelmileg nem vagynal kapcsolatra. Az is lehet hogy csak egy szakasz az eletedben es egyszeruen csak mas dolgok kotnek le es inkabb azokra forditasz figyelmet

16/l

2019. márc. 6. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 1-es válaszoló: Sportolok és emellett tanulok is.

Nem értem, hogy hogyan lehet valakiből hirtelen aszexuális. Nem hiszem, hogy az lennék, mert szoktam maszturbálni és közben lányokra gondolni. Van olyan amikor nem igazán megy, de van olyan nap is, hogy 2x is tök jók jólesik.13-14 évesen mikor elkezdtem érdeklődni a lányok iránt, akkor teljesen rájuk voltam függve, csak nem tudtam kibontakozni és eléggé szenny osztálytársaim voltak a lányok, nagyszájú libák, úgyhogy kb ilyen 15 éves koromig végig kb alig beszéltem lányokkal. Csak a szememmel voltak a lányok kapcsolatban. Amelyik lány közeledett hozzám, ő is végül kiderítettem, hogy csak kihasznált(közvetítő voltam). Sajnos mindig is magamba fojtottam az érzéseimet. Most néha-néha a mostani osztálytársaimmal beszélek, de az se mély. Nem tudom mi lehet velem.

2019. márc. 6. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, mert én is hasonló cipőben járok. Nem veled van a baj hanem a mai általános és neurotikus közhangulattal, és a lányok magas igényeivel. Sportoló vagyok, helyesnek mondott férfi -és művelt tanult ember is. Mégsem jött össze kb. 3-4 éve sem egy barátnő. Miért? Mert a nők nagy része nem nyitott, hanem a karrierjének él. Aztán persze 40 körül már pánikolni kezdenek, ha nincsen állandó párjuk. Sorry, nem juthat minden nőnek gazdag orvos, él-sportoló és menő színész-vagy politikus. Figyelj xard le az összes nőt-ezt nekem nő mondta! Buliban lehet összejönni félrészegen, vagy évfolyam társsal az egyetemen. Én nemrég szakítottam meg több ,,barátságot" mert annyi időt sem szakított rám, hogy beüljünk egy gyrost enni és vagy kávézni. Általában a nők 90 %-a Domináns-alfa hímre vágyik, akire ráizgul és aki jól meg.....aztán megpróbálja megszelidíteni, hogy ne csalja és jó apa legyen. Hajrá hölgyek! ( 40 /f)
2019. márc. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!