Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem a fiúkat, emiatt nem is tudok velük ismerkedni. Mit tegyek? :D
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 13:22
11/15 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet sajnos, úgyhogy tökéletesen meg tudlak érteni. Nekem még barátaim sem voltak soha, annyira nehezen megy a kezdeményezés és a barátkozás. Nekem is volt pár internetes próbálkozásom, de találkozóig soha nem jutottunk el, valahogy nem volt meg a kellő összhang.
12/15 anonim válasza:
Ez butaság amit irtál, mert ha visszahúzódó vagy és nem olyan csitri mint a legtöbb "korunkbeli" az csak jó. másképp örülj hogy a sok bunkó fsz nem mászik rád. Ennek inkább örülni kéne.. olyan kell aki szeret és megbecsül. 18 évesen én is visszahúzódó vagyok túlságosan, semmi emberi kapcsolatom, amire vágyok barátnő meg soha nem is volt (amúgy se akarok exeket magam mögött tudni) szóval van akinek nem rózsás még a helyzet.. hidd el lányként sokkal több esélyed van boldognak lenni, egy depressziós srácra meg mit gondolsz ki fog rám írni? A kutya se mert a lányoknak meg a sok macsó bulizós hülyegyerek kell.. Ha meg nagyon rámész a dologra beleőrülsz a magányba ahogy én, szóval inkább nyugodj meg, hidd el jobb mással foglalkozni mint hogy 0-24 ezen törnöd magad és szarul lenni pluszba az egyedüllét miatt is.. :/
13/15 anonim válasza:
Lehet gátlásaid vannak, amit az okoz, hogy nemigen voltál fiúk társaságában? Mi sem egyszerűbb: próbálj barátokat szerezni! Egy barátot nem érdekli, hogy nézel ki, vagy milyen párkapcsolati problémáid vannak. Ő a belső tulajdonságaid miatt fog kedvelni és ha jó haverok lesztek, a társkeresési problémáitok is megbeszélhetitek egymással, együtt elmehettek bulizni, párt keresni, stb. Egy nem szexuális jellegű kapcsolatot sokkal könnyebb kiépíteni és fenntartani...
14/15 anonim válasza:
Dehogynem érdekled őket, maximum nem azokat, akiktől ezt várnád.
Én tipikusan visszahúzódó férfi vagyok, általában az én gondom az, hogy normálisabb lányok a "menő" pasikhoz vonzódnak, aztán pedig zokognak, hogy azok milyen szemétül bánnak velük, miután komolyra fordulna a dolog. Majd szakítanak velük és választanak egy tök ugyanolyat.
Sajnos képtelen vagyok/voltam versenyezni ezen menő csávókkal, tudom magamról, hogy első blikkre nem vagyok se túl érdekes, se nem kockahasú álompasi. Nem tartom magam szardarabnak ilyesmi, csak általában esélyem sincs magamat másokkal megismertetni. Manapság már nem érték olyan tulajdonság, mint hűség, türelem, segítőkészség stb.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, szerintem igenis érték! :)
2019. márc. 7. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!