Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Merre vannak a nem felszínes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vannak a nem felszínes fiatalok? :D

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés...de azt veszem észre, hogy a legtöbben csak a külsőre mennek(lányok is), nem akarok általánosítani, csak ez a tapasztalatom. Ez miért jó az embereknek?

Jó, nyilván minimálisan nálam is számít a külső, de csak addig amíg meg nem ismerem az adott személyt. Senkit nem fogok amiatt elítelni, mert kicsit vékonyabb/ducibb vagy bármi ilyesmi.

Vannak még hasonló gondolkodású fiatalok?

Egyáltalán van esélye, egy olyan lánynak, aki nem sminkeli magát, nem szép, nem megfelelő a testalkata? Vagy csak más mint a többi lány?

Mit gondoltok erről?

2019. febr. 28. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Otthon ülnek!Sajnos a normális lányok nem nagyon találsz discoba😑
2019. febr. 28. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Természetesen én is látok egy pár ilyen embert. Viszont nem mindenki. És nem is egyre több.

Sok srác szomorkodik amiatt, mert nincs párja. Közbe meg semmi önbizalma. Pedig nagyrészt a lányoknak az kell.

Sok lány pedig azért sirankozik, mert nincs senkije. Aztán meg csak várja a sült galambot.

És ilyenkor jön az, ha valakinek van valakije, máris páwa, nagymenőzős, ®i&@nc, felszínes... Stb:.

Pedig ezek csak kifogásokkifogások nagyrészt. Persze, vannak ilyenek. De korántsem át emberek 60%a, vagy annál több.

Egyébként ha meg valaki kulso alapján választ, had válasszon. Szerintem mindenkinek a maga dolga eldönteni, hogy mi alapján választ.

2019. febr. 28. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Esélye mindenkinek van. De otthonüléssel és ezekkel a tulajdonságokkal leredukálod ilyen 1%-ra. De van!

Ha nem tartod magad elég jónak akkor változtass! Testalkatot lehet javítani, sminkelhetsz is ha nem tartod az arcod szépnek, személyiséget is lehet fejleszteni igaziból végtelen a lista. Nem egyszerű út de lehet!

Ha meg nem is akarsz változni akkor a lehető legbutább emberi lény vagy. Ugyan azt teszed újra és újra és más vég kifejlettben reménykedsz... Ennél rosszabb nincs!

2019. febr. 28. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek, csak nehéz őket megtalálni. Nekem mondjuk nem számít a külső, sőt pont azt szeretem ha valaki nem sminkel, de néhány tipikus női tulajdonság irritál, ami miatt szintén nem könnyű a helyzetem. Ne add fel és ami a legfontosabb, merj kezdeményezni. Aztán ha nem jössz be neki ez van, lépj tovább. Ne görcsölj rá és ne ragaszkodj olyanokhoz akik nem lesznek a tiéd. Ha viszont lesz valakid hozzá igen.
2019. febr. 28. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, viszont a szerelem nem válogat. "A külső megfog, a belső megtart." Nem a sminken, a magasságon vagy a súlyon múlik a szimpátia és az érzelmek kialakulása.
2019. febr. 28. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
#1 nem minden normális lány ül otthon:D én normális vagyok és még discoba is szeretek járni 18/l
2019. febr. 28. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
6-os Te már vén asszony vagy ! :D
2019. márc. 1. 02:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem a külső érdekel, de a külső fontos része a kisugárzásnak. A kisugárzás külső, belső, mimika, cselekvések, hang, báj összessége.
2019. márc. 1. 14:29
 9/10 anonim válasza:

Van csak nem mindenki adiscobandekkol 0-24.

Fiuként jobban el vagyok itthon , 1-2 autós rendezvènyen a barátaimmal mint , hogy el mennyek akár egy discoba . Egyszer voltam annyi elég is volt . 19 èvesen van jobb dolgom mint minden hétvègén piálni . Tudom nehezen fogok egy lányt találni , de sajnos ez ilyen .

Sminkeli magát vagy sem , vékony vagy duci , nem csak a kinézet számít sok esetben , persze azért ne legyen igénytelen .

2019. márc. 1. 22:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Első jól mondja otthon ülnek :( pedig én már 18 évesen nagyon szenvedek magányomba, nem tudom meddig bírom még. De nem lehet elérni őket sajnos. Főleg hogy személyesen nem tudok ismerkedni.. Buliba sose voltam nem is megyek, társkeresőn csak ilyen nagymellű pózolós haspólós xy lányok vannak, az ilyen csitrik és a magány helyett inkább a halál, mint hogy olyan életet éljek..

Az utolsó előtti kérdésed, van e esélye olyan lánynak aki nem sminkeli magát.. Hát én olyat keresek mégse találok, aki nem egy közösségi figura aki nem a netre töltögeti fel amgát naponta 600 ismerősnek, nem sminkel nem "ad magára" mint egy igazi ribi 14 évesen 20 nak néznek ki.. na meg 12 évesen már pasiznak, én is itt vagyok 18 évesen hol találok már korombeli lányt aki 14-18 között van és megfelel ezeknek és nem volt még senkije? Sehol. Szerintem a mai világba aki ilyen mint én annak egyedül boldogtalanul nincs miért tovább élni, legalábbis én igy már nem szeretnék "élni". Mindenkinek a külső a lényeg, vagy legyen pénzed legyél menő nézz ki jól, és? Mit érnek vele? Nem mint ha együttlennék egy modellalkat félmeztelen öltözködő lánnyal, de ha másoknak egy olyan "jól néz ki" de belül egy full gonosz senki, akkor boldogok lennétek vele? nem.

Sajnos a visszahúzódó visszafogott lányok otthon ülnek.. Még egy kis melléklet a regényembe, olyan lány nincs aki nem szép, mindenki szép valakinek. Ami másoknak szép testalkatra a vékony, hát ne sértsek meg senkit de ez a sok szinte anorexiás lány nekem kicsit sem jön be. persze ameddig külső valaki nem néz ki ribisen én nem ítélem el, nekem nem a külső a lényeg és megértem ha valaki beteg vagy ugy érzi jol magát, de ha kint van valami az külsőre nekem nem elfogadható. Minden lány szép :) De belsőre legyen szép, és a szépségét ne rontsa el sminkel meg ilyenekkel, mert akkor már tényleg nem lesz szép.

Én hasonló vagyok csak srácba, gondolom elég nehéz elhinni hogy 18 éves srác létemre nem bulizok nem cigizek, csak arra vágyok hogy valaki szeressen akit lehet ölelgetni egész nap, csak úgy tűnik ezzel nagyon egyedül vagyok, a mai világba értéktelen vagyok.

Bocsi hosszú lett, de te kérdeztél :P

2019. márc. 1. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!