Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha lány jelöl be fiút Facebookon és nem fordítva?
Tudom a lányok is kezdeményezhetnek, de én akkor is kicsit cikinek érzem, hogy én jelölöm be, mert szerintem ez az ő dolga lenne, de ő nem fog bejelölni, mert nem is ismer. Nekem viszont nagyon tetszik. De akkor rögtön levágná, hogy nekem tetszik azért jelöltem be.. De máshogy akkor sosem kerülnénk kapcsolatba,mivel ő nem is tud a létezésemről kb😂 ő ilyen nagy menő a Facebookon én meg nem rég csináltam csak a facem.
Szerintetek nagyon gáz lenne ha bejelölném?🙄 18/L
Egyenjogúság van!
Magyarázzam tovább is, vagy így is érted?
Én is így voltam vele de hiába mert nem jelöltük be egymást ami kicsit vicces volt mert nap mint nap dumaltunk órákat 😂
És hat nem lett belole semmi ha eddig nem jött le
Nem veszitesz, csak csináld ahogy latod
"De akkor rögtön levágná, hogy nekem tetszik azért jelöltem be.."
Akkor az ismerőseim java része hiheti azt, hogy beleszerettem :D
Nem gáz, ha bejelölöd, az iskerősnek jelölés nem egyenlő a flörtöléssel. Olyan íratlan szabály sincs, hogy a fiúnak illik jelölni a nőt a közösségi portálokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!