Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi esélyem így a fiúknál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi esélyem így a fiúknál?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szép, és túlsúlyos vagyok... Ne kérdezzétek légyszíves hány kg vagyok stb.

Képet sem küldök

Szerintem így semmi esélyem a fiúknál... Végülis kinek kéne egy ilyen, mint én...

2019. febr. 24. 20:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
Momentán ennyiből sok mindenre nem lehet rájönni de biztos megtalálod a hozzad valót.
2019. febr. 25. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Van egy eléggé mondjuk úgy "kő-vérű" barátnőm. Szal mondom, eléggé nagy darab, mégis van pasija. Mondjuk nemtom, őt valamivel egyszer műtötték, és azután kezdett el hízkodni. Valami felborult a hormonháztartása, vagy valami. Amúgy látszódjon rajtad pl szerintem , hogy elégedett vagy a kinézeteddel (vagy legalábbis nem zavar) megbékéltél, megbarátkoztál vele; és máris jobb lesz a kisugárzásod. Ami azért sokad dob.
2019. febr. 25. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Fogyni lehet, a külső nem minden. Esélyed van, csak kevés már a normális ember, mindenkinek a gizda modellányok kellenek. Belsőre kell megszeretni, én sem vagyok vékony se szép, (bár nem is volt még barátnőm és valszeg nem is lesz) de így legalább nem a külsőm miatt szeret meg valaki ha megesne az a csoda. Aki ismer tudja hogy a mai világba pont az olyanok nem kellenek mint én, egy lánynak ezernyi esélye van, normális vagy nem normális kapcsolatra, de egy visszahúzódó ronda srácnak mint nekem semmi. Sok embernek kellenél te is :)
2019. febr. 26. 18:53
 14/15 anonim válasza:
Fogyjál le ha túlsúlyos vagy.
2019. márc. 3. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtam nem csak a fogyás kell, van akinek eleve az tetszik is. A belső a lényeg :P
2019. márc. 3. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!