Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem tényleg nem lehet barátnőm soha a büdös életbe se?
Most lehet egy kicsit durva leszek! De el vagyok keseredve! Utálok élni , utálok mindent! Egyszerűen elegem van , hogy rám egy fiatalabb csaj sehogy sem néz! Hiába tartom
magam jó képpűnek! Mindig mikor el megyek diszkózni rám jönnek a 18 év feletti csajok. Mit képzelnek , hogy rá mennek egy 16 éves gyerekre ráadásul nem is néznek ki olyan jól akkor menjenek rá 26 évesre! Annyi fiatal szép, kedves lány van 15-16 évesek! És nekem már évek óta nem jut még csak egy diszkós smárolás se! Elvileg az a baj , hogy van egy kis feleslegem 174 cm vagyok és 69 kg! Le akarok + még alacsony is vagyok 168 cm feletti csaj sem állna szóba velem gondolom! Le akarok menni 60 kilósra + lesz kocka hasam ! és legalább akkor talán fiatalokat nem rég betőltött 16 éveseket vagy az alatt! Mert , hogy nekem ez a korosztály az ideális. Is fogok érdekelni! Talán rám jönnek azok is! De mindig többet eszek az akarnál vénetlenűl. És teljesen úgy néz ki a testem mint egy torz szúlőtté az izom ellenére is! Ha rájuk megyek a buliba akkor elutasítanak. Még akkor is amikor pedig előtte néztek. Már azon gondolkozok , hogy nem is érdekel! Olyan lányokat meg nem ismerek akik megfelelnének nekem!
És a 16 feletti csajoknak az arca meg már 16 évesen is néha túl érett meg túl komolyak és nincs bennük
már 10% gyerekesség se és ez engem ki idegel ezért nem kel idősebb csaj! Nem érdekel , hogy 28 éves vagyok!
Neked a fejedben vannak bajok!!!!
Nem vagy alacsony, tök átlagos a magasságod. Lehet ugyanolyan magas barátnőd is, mint te.
Nem vagyok túlsúlyos. Lehet, hogy a formád nem a legjobb, de nem fogynod kell. Pláne nem 60 kilóra. Ehhez a magassághoz 60 kilósan nem lennél izmos, hanem egy csonti.
Sok 16 éves örülne, ha 18 éves lányok ostromolnák. Egyébként meg az csak 2 év. És nincs is ráírva mindenkire, hogy hány éves. Van olyan 15 éves, aki 20-nak néz ki.
De 60 kg-sen is lenne rajtam izom mert edzek! És sajnos nem csak 18 évesek állnak ndkem hanem ami még roszabb 25 felettiek is néha jóval
is felette!
"Még várok 4 hónapot ha nem akkor vagy öngyi leszek vagy tudatmodik!"
18 évesen tényleg ennyire szánalmas vagy? Itt rinyálsz meg baromságokat írsz, ahelyett, hogy összeszednéd magad. Ha a disco-ban nem találsz normális csajt, akkor mondjuk vedd a fáradtságot és keresgélj máshol, hisztizés helyett. Úgy viselkedsz mint egy 12éves, tököt bezzeg nem vagy képes növeszteni, csak másra hárítani a sikertelenségedet. Pedig arról, hogy nem volt még senkid, nem a disco-s lányok tehetnek. Fordulj pszichológushoz, mert a felfogásoddal komoly gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!