Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon vágyom egy kapcsolatra, mégsem jön össze sehogy?
Egy fiatal lány vagyok, nagyon vágyom arra, hogy legyen egy fiú az életemben..a fiúk viszont nem érdeklődnek irántam, amit mondjuk meg is értek, csak nagyon szar érzés. Nem tudok másra gondolni :/ mit csináljak
?
mosolyogj
légy barátágos és társasági ember
biztos majd lesz valaki, aki majd téged akar csak ehhez várni kell. De természetesen az se legyen ellenedre, hogy te oda menj egy fiúhoz, csak úgy barátságból. Vagy adsz pár jelet a neked tetsző fiúnak aztán majd ő lépeget tovább feléd.
Ha fiatal vagy akkor nagyon nem ezen kéne aggódnod!
Pedig pont ez a baj, hogy túlságosan akarok. EL kell engedni, nem ezzel foglalkozni és majd jön. Ennyi.
Ez miatt szarul érezni magad elég nagy f**zság :D
Menj buliba, te is 6-os, ne neten írogat, növessz f**zt a lábadközé
Kedves Kérdező és 6-os!
Együtt érzek veletek, én is ilyen helyzetben voltam és tán vagyok is.
Változtattam is magamon, mert nem érdeklődtek felém, meg neten is próbáltam fiúkkal ismerkedni, csak annyira sok a "dísz páva" fiú, akiknek pláza cicák kellenek, hogy ez miatt én "feladtam" a párkeresést.
Most úgy vagyok vele, majd jön valaki, akinek kellek.
Nektek, is jönni fog, az a személy, akinek ti kellettek.
Addig is ismerkedjetek, de szerintem ne a neten (anotalk,ismeretlenek, meg még a többi társuk), mert ott sok a kétszínű emberke...ez tapasztalatból mondom.
Én, annak a híve vagyok, hogy a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azaz illető, amikor nem is számítunk/gondolunk ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!