Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne normális fiúkat megismerni?
Úgy értem, hogy olyanokkal akikkel lehet normálisan beszélgetni, akik értelmesek, viccesek, kedvesek.
Akik nem csak kihasználni akarják a lányokat és nem a külső a legfontosabb nekik... Nem szeretnék általánosítani, csak tapasztalatból mondom, hogy manapság elég sok felszínes ember van, mind lányok, mind fiúk között.
Osztom a véleményt, hogy sok a felszínes és az előttem szólótól azt a bizonyos "sablon" dolgot.
Igen még sablonosan viselkedek ezt beismerem ha magamból indulok ki, de azért az elmúlt 4 év távlatából mondjuk úgy, hogy kezdek egyre nyitottabb lenni.
Például a legutóbbi "kísérlet" pont jó példa erre, nem volt egy világszép nő... inkább lány, alkat ügyileg de mégis a beszélgetésünk közben rá se hederítettem mert volt valami benne ami érdekelt, persze későbbiekben elkezdte kimutatni a foga fehérjét, rá is adtam a kabátját meg rátekertem még egy sálat és útnakeresztettem.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!